Y01.0001 - Taşıma İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0001 - Taşıma İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0001 - Taşıma İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Taşıma İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Taşıma İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Taşıma, her türlü malzemenin bulundukları yerden işyerine, dolguya, depoya nakledilmesi işidir. Kazıdan çıkan her tür malzemenin, yıkımdan çıkan her türlü enkazın, sözleşme ve eklerinde satın alma yeri ocak, fabrika veya depo olarak gösterilen ve taşıma, yükleme-boşaltma bedellerinin ayrıca ödeneceği belirtilen her tür malzemenin ne şekilde taşınacağı, taşıma bedellerinin taşıma yolu uzunluğu ve formüllerine göre nasıl hesaplanacağı, dikkate alınacak birim hacim ağırlıkları ve tesviye işlerindeki taşıma işleri ile ilgili esasları Taşıma İşleri Genel Teknik Şartnamesinde detaylı olarak belirtilmiştir.


Y01.0002 - Kazı ve Dolgu İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0002 - Kazı ve Dolgu İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0002 - Kazı ve Dolgu İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Kazı ve Dolgu İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Kazı ve Dolgu İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Maliyet de önemli ölçüde etkisi olan kazı ve dolgu işleri işin en başında yer aldığı için hem hata payı yüksek hem de hataların telafisi maliyetli olan bir adımdır. Bu şartnamede zemin cinsleri, kazı tarifleri ile birlikte alınacak önlemler, dolgu işlemleri, dolguda kullanılacak malzeme özellikleri detaylı olarak belirtilmiştir.


Y01.0003 - Yıkma ve Sökme İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0003 - Yıkma ve Sökme İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0003 - Yıkma ve Sökme İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Yıkma ve Sökme İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Yıkma ve Sökme İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Hasarlı veya hasarsız yapılarda yapılacak yıkma ve sökme ile enkazın çevreye zarar vermemesi için yapı etrafına koruma perdeleri ve gerektiğinde iksa ve destekleme tertibatı yapılması, ağaç ve funda kesme ve sökme işlerine ilişkin esaslara detaylı olarak Yıkma ve Sökme İşleri Genel Teknik Şartnamesinde belirtilmiştir.


Y01.0004 - Kazık İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0004 - Kazık İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0004 - Kazık İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Kazık İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Kazık İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Yapıların temellendirilmesinde, toprak kaymalarını önlemede, dayanma yapılarında, iksa vesair işlerde her çap ve derinlikte delme kazıklar ile her türlü ahşap, çelik ve betonarme çakma kazıklarla ilgili esasları Kazık İşleri Genel Teknik Şartnamesine bulabilirsiniz.


Y01.0005 - Tünel İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0005 - Tünel İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0005 - Tünel İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Tünel İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Tünel İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Tünel yapımında yer altı kazı, iksa, kaplama, koruma hücreleri ve havalandırma işlerine ilişkin esaslara ait detaylı bilgiler Tünel İşleri Genel Teknik Şartnamesinde belirtilmiştir


Y01.0006 - Çimento Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0006 - Çimento Genel Teknik Şartnamesi Y01.0006 - Çimento Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Çimento Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Çimento Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Yapı işlerinde kullanılan çimentolar ile ilgili esaslar Çimento Genel Teknik Şartnamesinde belirtilmiştir.


Y01.0007 - Kireç Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0007 - Kireç Genel Teknik Şartnamesi Y01.0007 - Kireç Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Kireç Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Kireç Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Yapı işlerinde kullanılan kireç ile ilgili esaslar Kireç Genel Teknik Şartnamesinde belirtilmiştir.


Y01.0008 - Su Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0008 - Su Genel Teknik Şartnamesi Y01.0008 - Su Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Su Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Su Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. İnşaat işlerinde kullanılan sularla ilgili esasları detaylı bir şekilde Su Genel Teknik Şartnamesi bulabilirsiniz.


Y01.0009 - Alçı Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0009 - Alçı Genel Teknik Şartnamesi Y01.0009 - Alçı Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Alçı Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Alçı Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Yapı işlerinde kullanılan yapı alçıları ile ilgili esasları Alçı Genel Teknik şartnamesinde detaylı bir şekilde bulabilirsiniz.


Y01.0010 - Agrega Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0010 - Agrega Genel Teknik Şartnamesi Y01.0010 - Agrega Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Agrega Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Agrega Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Yapı işlerinde kullanılmaya elverişli olan agregalar ile ilgili esasları Agrega Genel Teknik Şartnamesinde detaylı bir şekilde bulabilirsiniz.


Y01.0011 - Harç Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0011 - Harç Genel Teknik Şartnamesi Y01.0011 - Harç Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Harç Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Harç Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Çeşitli duvarların örülmesinde, iç ve dış yüzeylerin sıvanmasında, duvar ve döşeme kaplamalarının yapılmasında kullanılan harçlarla ilgili esasları Harç Genel Teknik Şartnamesinde detaylı bir şekilde bulabilirsiniz.


Y01.0012 - Doğal Taş Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0012 - Doğal Taş Genel Teknik Şartnamesi Y01.0012 - Doğal Taş Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Doğal Taş Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Doğal Taş Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Doğal yapı taşlarını ve bunların kullanıma hazırlanmasına ilişkin esaslarına ait bilgileri Doğal Taş Genel Teknik Şartnamesinde detaylı bir şekilde bulabilirsiniz.


Y01.0013 - Tuğla, Kiremit, Briket, Beton Blok ve Plak, Alçı Blok, Büz Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0013 - Tuğla, Kiremit, Briket, Beton Blok ve Plak, Alçı Blok, Büz Genel Teknik Şartnamesi Y01.0013 - Tuğla, Kiremit, Briket, Beton Blok ve Plak, Alçı Blok, Büz Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Tuğla, Kiremit, Briket, Beton Blok ve Plak, Alçı Blok, Büz Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Tuğla, Kiremit, Briket, Beton Blok ve Plak, Alçı Blok, Büz Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Yapı işlerinde kullanılan çeşitli tuğlaları, kiremitleri; doğal, doğal hafif, yapay hafif agregalarla üretilen briketleri, beton blok ve asmolen blokları; gaz ve köpük beton blokları, kireç kumtaşı blokları, alçı ve alçılı genleştirilmiş perlit blokları; beton bordür ve parke taşları, dış ve iç döşeme beton plakları, büzleri ve bunların hazırlanmasına ilişkin esasları Tuğla, Kiremit, Briket, Beton Blok ve Plak, Alçı Blok, Büz Genel Teknik Şartnamesinde detaylı olarak bulabilirsiniz.


Y01.0014 - Kargir İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0014 - Kargir İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0014 - Kargir İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Kargir İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Kargir İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. yapı işlerinde duvar, döşeme, kaplama, koruma imalatlarının doğal taşlar, tuğlalar, beton ve beton bloklar, hafif beton bloklar, kireç kumtaşı, gazbeton, alçı ve alçılı bloklar, büz vb. malzemeler kullanılarak yapılması esaslarını Kargir İşleri Genel Teknik Şartnamesinde kapsamlı bir şekilde bulabilirsiniz.


Y01.0015 - Cam İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0015 - Cam İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0015 - Cam İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Cam İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Cam İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Yapılarda kullanılan ve şartnamesine uygun olarak yapılmış doğramalara; standartlarına uygun cam levha, lamine cam, lamine emniyet camı ve cam esaslı yalıtım birimlerinin takılması, cam tuğla (blok) ve cam parke uygulamaları ile ilgili teknik esasları Cam İşleri Genel Teknik Şartnamesinde yer almaktadır.


Y01.0016 - Alüminyum İmalat İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0016 - Alüminyum İmalat İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0016 - Alüminyum İmalat İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Alüminyum İmalat İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Alüminyum İmalat İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Yapılarda kullanılan ısı yalıtımlı ve yalıtımsız alüminyum malzemelerle yapılan kapı, pencere, camekan vb doğrama işleri (çerçeve, kasa, kanat) ile asma tavan, çatı örtüsü, bina cephelerinin kaplanması ve dilatasyon fugası uygulamaları ile ilgili teknik esasları Alüminyum İmalat İşleri Genel Teknik Şartnamesinde detaylı bir şekilde bulabilirsiniz.


Y01.0017 - Sert Plastik (PVC) Profillerle Yapılan Doğrama İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0017 - Sert Plastik (PVC) Profillerle Yapılan Doğrama İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0017 - Sert Plastik (PVC) Profillerle Yapılan Doğrama İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Sert Plastik (PVC) Profillerle Yapılan Doğrama İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Sert Plastik (PVC) Profillerle Yapılan Doğrama İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Yapılarda kullanılan PVC sert plastik doğramalar ile ilgili imalat ve uygulama esaslarına ait detaylı bilgileri Sert Plastik (PVC) Profillerle Yapılan Doğrama İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0018 - Kalıp ve Kalıp İskelesi İşleri Şartnamesi


Y01.0018 - Kalıp ve Kalıp İskelesi İşleri Şartnamesi Y01.0018 - Kalıp ve Kalıp İskelesi İşleri Şartnamesi

Teknik Şartname



Kalıp ve Kalıp İskelesi İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Kalıp ve Kalıp İskelesi İşleri Genel Teknik Şartnamesi aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Kalıp sistemleri, betonarme yapı elemanlarına (kolon, perde, döşeme, kiriş vd.) şekil veren ve betonun istenen mukavemete (taşıma gücüne) ulaşıncaya kadar şeklini emniyetli bir şekilde korumasını sağlayan sistemlerin genel adıdır. Ahşap, Plywood, Çelik, Plastik gibi malzemeler betona form vermek için kalıp işlerinde kullanılırlar.


Y01.0019 - Betonarme Donatı İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0019 - Betonarme Donatı İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0019 - Betonarme Donatı İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Betonarme Donatı İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Betonarme Donatı İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Betonarme yapılarda kullanım için çubuk, kangal (çubuk, tel) ve doğrultulmuş kangal biçimlerde, imal ve teslim edilen kaynaklanabilir ve kaynaklanmaz donatı çeliğinin performans ve uygulama özelliklerine ilişkin genel gerekleri ve tarifleri Betonarme Donatı İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0020 - Beton İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0020 - Beton İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0020 - Beton İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Beton İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Beton İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Kalıcı ve geçici beton yapılarda yerinde dökülen beton uygulama işlerini, kullanılacak betonun nitelikleri, betonun taşınması ve teslimi, betonun dökümü, yerleştirilmesi ve sıkıştırılması ile betonun bakım şartları gibi esasları detaylı bir şekilde Beton İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0021 - Önüretimli Betonarme Yapı Elemanları Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0021 - Önüretimli Betonarme Yapı Elemanları Genel Teknik Şartnamesi Y01.0021 - Önüretimli Betonarme Yapı Elemanları Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Önüretimli Betonarme Yapı Elemanları Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Önüretimli Betonarme Yapı Elemanları Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Önüretimli ve öngerilmeli önüretimli betonarme yapı elemanlarının üretiminde kullanılacak malzemelerin seçimi ile elemanların üretim, taşıma ve montaj yöntemlerinin tarifini Önüretimli Betonarme Yapı Elemanları Genel Teknik Şartnamesinde detaylı bir şekilde bulabilirsiniz.


Y01.0022 - Endüstriyel Zemin ve Saha Beton İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0022 - Endüstriyel Zemin ve Saha Beton İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0022 - Endüstriyel Zemin ve Saha Beton İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Endüstriyel Zemin ve Saha Beton İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Endüstriyel Zemin ve Saha Beton İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Endüstriyel zemin ve saha betonlarının yapım işlerinde kullanılacak betonun nitelikleri, betonun taşınması ve teslimi, betonun dökümü, yerleştirilmesi ve sıkıştırılması ile erken yaşta betonun korunması için gerekli koşulları Endüstriyel Zemin ve Saha Beton İşleri Genel Teknik Şartnamesinde detaylı bir şekilde bulabilirsiniz.


Y01.0023 - Geçirimli Beton İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0023 - Geçirimli Beton İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0023 - Geçirimli Beton İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Geçirimli Beton İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Geçirimli Beton İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Kalıcı ve geçici yapılarda kullanılan geçirimli beton uygulama işlerine ait bilgileri, geleneksel betona göre daha çok hava ve su geçirimliliğinin sağlanmasını, geçirimli betonun tasarım niteliklerini, geçirimli betonun dökümü ve yerleştirilmesi ile uygulamada nitelik gereksinimleri ve bakım şartlarını Geçirimli Beton İşleri Genel Teknik Şartnamesinde detaylı bir şekilde bulabilirsiniz


Y01.0024 - Beton Onarım İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0024 - Beton Onarım İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0024 - Beton Onarım İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Beton Onarım İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Beton Onarım İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Beton ve betonarme yapıların servis ömrünü arttırmak amacıyla yapılan, onarım, rehabilitasyon ve donatıların korozyona karşı korunması işleri, hasarlı betonun kaldırılması, donatının korozyona karşı korunması ve betonarme yapının onarımı ile çatlak enjeksiyonu hakkında detaylı bilgileri Beton Onarım İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0025 - Betonarme Mantolama İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0025 - Betonarme Mantolama İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0025 - Betonarme Mantolama İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Betonarme Mantolama İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Betonarme Mantolama İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Betonarme güçlendirme işleri kapsamında yer alan, kırım, kalıp, demir, filiz ekimi ve beton işlerinin uygulanmasına dair, hasarsız yapı elemanlarının veya yapı sistemlerinin veya hasarlı yapı elemanlarının hasarlarının giderilmesi amacı ile yapılan onarımdan sonra, performanslarının iyileştirilmesini sağlamak üzere yapılan işlemlere ait esasları Betonarme Mantolama İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0026 - Kompozit Malzemelerle Güçlendirme İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0026 - Kompozit Malzemelerle Güçlendirme İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0026 - Kompozit Malzemelerle Güçlendirme İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Kompozit Malzemelerle Güçlendirme İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Kompozit Malzemelerle Güçlendirme İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. betonarme yapıların taşıyıcı elemanlarının dayanımlarını ve kesit sünekliklerini arttırmak amacıyla, lifli polimerlerle (FRP) yapılan güçlendirme işleri esaslarını detaylı bir şekilde Kompozit Malzemelerle Güçlendirme İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0027 - Beton Koruma İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0027 - Beton Koruma İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0027 - Beton Koruma İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Beton Koruma İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Beton Koruma İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Betonarme yapıların taşıyıcı sistemlerini klorür maruziyeti sebebiyle oluşan korozyondan koruyan su itici emprenye (hidrofobik özellikli) malzemeleri ve uygulaması, beton yüzeyleri hava koşullarına, alkalilere ve yaşlanmaya karşı, yüzeyinde film tabakası oluşturarak koruyan kaplama malzemesi ile beton koruma uygulaması esaslarını Beton Koruma İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0028 - Grout İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0028 - Grout İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0028 - Grout İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Grout İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Grout İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Kullanıma hazır, akıcı harçları (grout) ve standartlarına ait detaylı bilgileri ve uygulama esaslarını Grout İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0029 - Kimyasal Ankraj (Dübel) ile Beton-Beton Birleşimi (Filiz Ekimi) İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0029 - Kimyasal Ankraj (Dübel) ile Beton-Beton Birleşimi (Filiz Ekimi) İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0029 - Kimyasal Ankraj (Dübel) ile Beton-Beton Birleşimi (Filiz Ekimi) İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Kimyasal Ankraj (Dübel) ile Beton-Beton Birleşimi (Filiz Ekimi) İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Kimyasal Ankraj (Dübel) ile Beton-Beton Birleşimi (Filiz Ekimi) İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Kimyasal dübeller ile yapılacak filiz ekimi uygulamalarına (mevcut betonarme yapıya sonradan nervürlü inşaat demiri eklenmesi işi) ait esasları Kimyasal Ankraj (Dübel) ile Beton-Beton Birleşimi (Filiz Ekimi) İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0030 - Mekanik Dübel Kullanılarak Sağlanan Beton-Çelik Bağlantıları İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0030 - Mekanik Dübel Kullanılarak Sağlanan Beton-Çelik Bağlantıları İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0030 - Mekanik Dübel Kullanılarak Sağlanan Beton-Çelik Bağlantıları İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Mekanik Dübel Kullanılarak Sağlanan Beton-Çelik Bağlantıları İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Mekanik Dübel Kullanılarak Sağlanan Beton-Çelik Bağlantıları İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Yapısal veya yapısal olmayan her türlü çelik kolon, kiriş, cephe elemanı, makine ve ekipmanın betona sabitlenmesinde kullanılan mekanik dübellerin uygulamasına ait esaslara detaylı bir şekilde Mekanik Dübel Kullanılarak Sağlanan Beton-Çelik Bağlantıları İşleri Genel Teknik Şartnamesinden ulaşabilirsiniz.


Y01.0031 - Kimyasal Ankraj (Dübel) İle Beton-Çelik Bağlantı İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0031 - Kimyasal Ankraj (Dübel) İle Beton-Çelik Bağlantı İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0031 - Kimyasal Ankraj (Dübel) İle Beton-Çelik Bağlantı İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Kimyasal Ankraj (Dübel) İle Beton-Çelik Bağlantı İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Kimyasal Ankraj (Dübel) İle Beton-Çelik Bağlantı İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Yapısal veya yapısal olmayan her türlü çelik kolon, kiriş, cephe elemanı, makine ve ekipmanın betona sabitlenmesinde kullanılan, tij (gijon) veya nervürlü inşaat demiri (rebar) ile kimyasal dübel (ankraj) kullanılarak sağlanan beton-çelik bağlantılarının uygulama esaslarına Kimyasal Ankraj (Dübel) İle Beton-Çelik Bağlantı İşleri Genel Teknik Şartnamesinden ulaşabilirsiniz.


Y01.0032 - Polimer Bitümlü Örtülerle Temellerde Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0032 - Polimer Bitümlü Örtülerle Temellerde Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0032 - Polimer Bitümlü Örtülerle Temellerde Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Polimer Bitümlü Örtülerle Temellerde Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Polimer Bitümlü Örtülerle Temellerde Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Polimer bitümlü örtüler ile temelde ve temel perde duvarlarında ısı yalıtımı ve su yalıtımı yapılması esasları ile su yalıtımı ile birlikte ısı yalıtımının da birbirlerini etkileyebilecek şekilde aynı detayda uygulanması halinde, ısı yalıtım malzeme çeşitlerine ait koşullar Polimer Bitümlü Örtülerle Temellerde Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesinde yer almaktadır.


Y01.0033 - Plastik ve Kauçuk Esaslı Sentetik Örtülerle Temellerde Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0033 - Plastik ve Kauçuk Esaslı Sentetik Örtülerle Temellerde Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0033 - Plastik ve Kauçuk Esaslı Sentetik Örtülerle Temellerde Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Plastik ve Kauçuk Esaslı Sentetik Örtülerle Temellerde Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Plastik ve Kauçuk Esaslı Sentetik Örtülerle Temellerde Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Plastik ve kauçuk esaslı sentetik örtüler ile temel ve temel perde duvarlarında su yalıtımı yapılması esaslarına Plastik ve Kauçuk Esaslı Sentetik Örtülerle Temellerde Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesinden ulaşabilirsiniz.


Y01.0034 - Sürme Esaslı Malzemelerle Temellerde Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0034 - Sürme Esaslı Malzemelerle Temellerde Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0034 - Sürme Esaslı Malzemelerle Temellerde Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Sürme Esaslı Malzemelerle Temellerde Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Sürme Esaslı Malzemelerle Temellerde Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Polimer bitüm esaslı kalın kaplamalar ve reçine esaslı (akrilik esaslı malzemeler hariç) sürme su yalıtım malzemeleri ile temellerde su yalıtımı ve ısı yalıtımı yapılması işlerine ait esasları Sürme Esaslı Malzemelerle Temellerde Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0035 - Bitkilendirilmiş Yeşil Çatılarda Polimer Bitümlü Örtülerle Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0035 - Bitkilendirilmiş Yeşil Çatılarda Polimer Bitümlü Örtülerle Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0035 - Bitkilendirilmiş Yeşil Çatılarda Polimer Bitümlü Örtülerle Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Bitkilendirilmiş Yeşil Çatılarda Polimer Bitümlü Örtülerle Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Bitkilendirilmiş Yeşil Çatılarda Polimer Bitümlü Örtülerle Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Teras veya eğimli çatı yüzeyleri üzerinde yapılan seyrek, yarı yoğun, yoğun bitkilendirilmiş yeşil çatılarda polimer bitümlü örtülerle yapılan su yalıtımı işlerine ait esasları detaylı bir şekilde Bitkilendirilmiş Yeşil Çatılarda Polimer Bitümlü Örtülerle Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0036 - Bitkilendirilmiş Yeşil Çatılarda Plastik ve Kauçuk Esaslı Sentetik Örtülerle Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0036 - Bitkilendirilmiş Yeşil Çatılarda Plastik ve Kauçuk Esaslı Sentetik Örtülerle Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0036 - Bitkilendirilmiş Yeşil Çatılarda Plastik ve Kauçuk Esaslı Sentetik Örtülerle Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Bitkilendirilmiş Yeşil Çatılarda Plastik ve Kauçuk Esaslı Sentetik Örtülerle Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Bitkilendirilmiş Yeşil Çatılarda Plastik ve Kauçuk Esaslı Sentetik Örtülerle Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Teras veya eğimli çatı yüzeyleri üzerinde yapılan seyrek, yarı yoğun, yoğun bitkilendirilmiş yeşil çatılarda plastik ve kauçuk esaslı sentetik örtülerle yapılan su yalıtımı işleri esaslarını detaylı bir şekilde Bitkilendirilmiş Yeşil Çatılarda Plastik ve Kauçuk Esaslı Sentetik Örtülerle Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0037 - Bitkilendirilmiş Çatılarda Sürme veya Püskürtme Esaslı Malzemelerle Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0037 - Bitkilendirilmiş Çatılarda Sürme veya Püskürtme Esaslı Malzemelerle Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0037 - Bitkilendirilmiş Çatılarda Sürme veya Püskürtme Esaslı Malzemelerle Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Bitkilendirilmiş Çatılarda Sürme veya Püskürtme Esaslı Malzemelerle Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Bitkilendirilmiş Çatılarda Sürme veya Püskürtme Esaslı Malzemelerle Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Teras veya eğimli çatı yüzeyleri üzerinde yapılan seyrek, yarı yoğun, yoğun bitkilendirilmiş yeşil çatılarda reçine esaslı (akrilik esaslı malzemeler hariç) sürme veya püskürtme esaslı malzemeler ile yapılan su yalıtımı işleri esaslarını detaylı bir şekilde Bitkilendirilmiş Çatılarda Sürme veya Püskürtme Esaslı Malzemelerle Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0038 - Polimer Bitümlü Örtülerle Üzerinde Gezilebilen (Yaya veya Araç Trafiği Olan) Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0038 - Polimer Bitümlü Örtülerle Üzerinde Gezilebilen (Yaya veya Araç Trafiği Olan) Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0038 - Polimer Bitümlü Örtülerle Üzerinde Gezilebilen (Yaya veya Araç Trafiği Olan) Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Polimer Bitümlü Örtülerle Üzerinde Gezilebilen (Yaya veya Araç Trafiği Olan) Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Polimer Bitümlü Örtülerle Üzerinde Gezilebilen (Yaya veya Araç Trafiği Olan) Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Polimer bitümlü örtüler ile üzerinde gezilen (yaya veya araç trafiği olan) teras çatıda su yalıtımı yapılması çatılarda oluşabilecek parapet, havalandırma bacası, süzgeç vb. nokta detaylarda su yalıtımı yapılması işleri esaslarını detaylı bir şekilde Polimer Bitümlü Örtülerle Üzerinde Gezilebilen (Yaya veya Araç Trafiği Olan) Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0039 - Plastik ve Kauçuk Esaslı Sentetik Örtüler İle Gezilebilen (Üzerinde Yaya veya Araç Trafiği Olan) Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0039 - Plastik ve Kauçuk Esaslı Sentetik Örtüler İle Gezilebilen (Üzerinde Yaya veya Araç Trafiği Olan) Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0039 - Plastik ve Kauçuk Esaslı Sentetik Örtüler İle Gezilebilen (Üzerinde Yaya veya Araç Trafiği Olan) Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Plastik ve Kauçuk Esaslı Sentetik Örtüler İle Gezilebilen (Üzerinde Yaya veya Araç Trafiği Olan) Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Plastik ve Kauçuk Esaslı Sentetik Örtüler İle Gezilebilen (Üzerinde Yaya veya Araç Trafiği Olan) Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Plastik ve Kauçuk Esaslı Sentetik örtüler ile gezilebilir (yaya veya araç trafiği) çatılarda su yalıtımı yapılması işlerine ait esasları detaylı bir şekilde Plastik ve Kauçuk Esaslı Sentetik Örtüler İle Gezilebilen (Üzerinde Yaya veya Araç Trafiği Olan) Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0040 - Sürme veya Püskürtme Malzemeler İle Üzerinde Gezilebilen (Yaya veya Araç Trafiği Olan) Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0040 - Sürme veya Püskürtme Malzemeler İle Üzerinde Gezilebilen (Yaya veya Araç Trafiği Olan) Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0040 - Sürme veya Püskürtme Malzemeler İle Üzerinde Gezilebilen (Yaya veya Araç Trafiği Olan) Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Sürme veya Püskürtme Malzemeler İle Üzerinde Gezilebilen (Yaya veya Araç Trafiği Olan) Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Sürme veya Püskürtme Malzemeler İle Üzerinde Gezilebilen (Yaya veya Araç Trafiği Olan) Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Reçine esaslı malzemeler (akrilik esaslı malzemeler hariç) ile üzerinde gezilebilen (Yaya veya araç trafiği) betonarme teras çatılarda su yalıtımı yapılması işlerine ait esasları detaylı bir şekilde Sürme veya Püskürtme Malzemeler İle Üzerinde Gezilebilen (Yaya veya Araç Trafiği Olan) Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0041 - Polimer Bitümlü Örtülerle Üzerinde Gezilemeyen Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0041 - Polimer Bitümlü Örtülerle Üzerinde Gezilemeyen Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0041 - Polimer Bitümlü Örtülerle Üzerinde Gezilemeyen Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Polimer Bitümlü Örtülerle Üzerinde Gezilemeyen Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Polimer Bitümlü Örtülerle Üzerinde Gezilemeyen Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Polimer bitümlü örtüler ile üzerinde gezilemeyen betonarme teras çatılarda ısı yalıtımı, su yalıtımı yapılması çatılarda oluşabilecek parapet, havalandırma bacası, süzgeç vb. nokta detaylarda su yalıtımı yapılması işlerine ait esasları detaylı bir şekilde Polimer Bitümlü Örtülerle Üzerinde Gezilemeyen Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0042 - Plastik ve Kauçuk Esaslı Sentetik Örtülerle Üzerinde Gezilemeyen Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0042 - Plastik ve Kauçuk Esaslı Sentetik Örtülerle Üzerinde Gezilemeyen Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0042 - Plastik ve Kauçuk Esaslı Sentetik Örtülerle Üzerinde Gezilemeyen Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Plastik ve Kauçuk Esaslı Sentetik Örtülerle Üzerinde Gezilemeyen Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Plastik ve Kauçuk Esaslı Sentetik Örtülerle Üzerinde Gezilemeyen Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Plastik ve kauçuk esaslı sentetik örtülerle standardına uygun olarak, eğimli çatılarda su yalıtımı yapılması işlerine ait esasları detaylı bir şekilde Plastik ve Kauçuk Esaslı Sentetik Örtülerle Üzerinde Gezilemeyen Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0043 - Sürme veya Püskürtme Malzemelerle Üzerinde Gezilemeyen Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0043 - Sürme veya Püskürtme Malzemelerle Üzerinde Gezilemeyen Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0043 - Sürme veya Püskürtme Malzemelerle Üzerinde Gezilemeyen Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Sürme veya Püskürtme Malzemelerle Üzerinde Gezilemeyen Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Sürme veya Püskürtme Malzemelerle Üzerinde Gezilemeyen Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Reçine esaslı malzemeler (akrilik esaslı malzemeler hariç) ile üzerinde gezilemeyen betonarme teras çatılarda su yalıtımı yapılması işlerine ait esasları detaylı bir şekilde Sürme veya Püskürtme Malzemelerle Üzerinde Gezilemeyen Teras Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0044 - Polimer Bitümlü Örtülerle Üzerinde Gezilemeyen Hafif Metal Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0044 - Polimer Bitümlü Örtülerle Üzerinde Gezilemeyen Hafif Metal Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0044 - Polimer Bitümlü Örtülerle Üzerinde Gezilemeyen Hafif Metal Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Polimer Bitümlü Örtülerle Üzerinde Gezilemeyen Hafif Metal Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Polimer Bitümlü Örtülerle Üzerinde Gezilemeyen Hafif Metal Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Polimer bitümlü örtüler ile hafif metal çatılarda ısı yalıtımı, su yalıtımı yapılması ve çatılarda oluşabilecek parapet, havalandırma bacası, süzgeç vb. nokta detaylarda su yalıtımı yapılması işlerine ait esasları detaylı bir şekilde Polimer Bitümlü Örtülerle Üzerinde Gezilemeyen Hafif Metal Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0045 - Plastik Kauçuk Esaslı Sentetik Örtülerle Üzerinde Gezilemeyen Hafif Metal Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0045 - Plastik Kauçuk Esaslı Sentetik Örtülerle Üzerinde Gezilemeyen Hafif Metal Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0045 - Plastik Kauçuk Esaslı Sentetik Örtülerle Üzerinde Gezilemeyen Hafif Metal Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Plastik Kauçuk Esaslı Sentetik Örtülerle Üzerinde Gezilemeyen Hafif Metal Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Plastik Kauçuk Esaslı Sentetik Örtülerle Üzerinde Gezilemeyen Hafif Metal Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Plastik kauçuk esaslı sentetik örtüler ile hafif metal çatılarda ısı yalıtımı, su yalıtımı yapılması ve çatılarda oluşabilecek parapet, havalandırma bacası, süzgeç vb. nokta detaylarda su yalıtımı yapılması işlerine ait esasları detaylı bir şekilde Plastik Kauçuk Esaslı Sentetik Örtülerle Üzerinde Gezilemeyen Hafif Metal Çatılarda Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0046 - Islak Hacimlerde Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0046 - Islak Hacimlerde Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0046 - Islak Hacimlerde Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Islak Hacimlerde Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Islak Hacimlerde Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Islak hacimlerde seramik, vb. karo altında kullanılan çimento, reçine veya dispersiyon esaslı su yalıtım malzemeleri ile yapılan su yalıtımı işlerine ait esasları detaylı bir şekilde Islak Hacimlerde Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0047 - Su Depolarında Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0047 - Su Depolarında Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0047 - Su Depolarında Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Su Depolarında Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Su Depolarında Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Su depolarında çimento veya reçine esaslı su yalıtım malzemeleri ile üzeri seramik kaplanarak veya kaplanmadan yapılan su yalıtımı işlerine ait esasları detaylı bir şekilde Su Depolarında Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0048 - Havuzlarda Sürme Esaslı Malzemelerle Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0048 - Havuzlarda Sürme Esaslı Malzemelerle Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0048 - Havuzlarda Sürme Esaslı Malzemelerle Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Havuzlarda Sürme Esaslı Malzemelerle Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Havuzlarda Sürme Esaslı Malzemelerle Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Havuzlarda seramik, vb. karo veya muhtelif kaplamalar altında kullanılan çimento veya reçine esaslı su yalıtım malzemeleri ile yapılan su yalıtımı işlerine ait esasları detaylı bir şekilde Havuzlarda Sürme Esaslı Malzemelerle Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0049 - Havuzlarda Plastik ve Kauçuk Esaslı Sentetik Örtülerle Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0049 - Havuzlarda Plastik ve Kauçuk Esaslı Sentetik Örtülerle Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0049 - Havuzlarda Plastik ve Kauçuk Esaslı Sentetik Örtülerle Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Havuzlarda Plastik ve Kauçuk Esaslı Sentetik Örtülerle Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Havuzlarda Plastik ve Kauçuk Esaslı Sentetik Örtülerle Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Havuzlarda plastik/kauçuk esaslı sentetik su yalıtım örtüleri ile yapılan su yalıtımı işlerine ait esasları detaylı bir şekilde Havuzlarda Plastik ve Kauçuk Esaslı Sentetik Örtülerle Su Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0050 - Yapısal Su Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0050 - Yapısal Su Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0050 - Yapısal Su Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Yapısal Su Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Yapısal Su Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Binaların temelinde ve zemin altında kalan perde duvarlarında, su depolarında ve havuzlarda suyun geçişinin bütünleşik bir yapı tasarımı ile beton bünyesinde uygun geçirimsizlik ve sızdırmazlık sağlanarak ve gerekli diğer önlemler alınarak engellenmesi amacıyla yapılacak su yalıtım işlerine ait esasları detaylı bir şekilde Yapısal Su Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0051 - Alçı Kompozit Levhalar ile Duvarlarda İçten Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0051 - Alçı Kompozit Levhalar ile Duvarlarda İçten Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0051 - Alçı Kompozit Levhalar ile Duvarlarda İçten Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Alçı Kompozit Levhalar ile Duvarlarda İçten Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Alçı Kompozit Levhalar ile Duvarlarda İçten Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Bir yüzü alçı levha ile kompozit hale getirilmiş muhtelif ısı yalıtım levhaları ile yapılan içten ısı yalıtımı uygulama esaslarına ait detaylı bilgileri Alçı Kompozit Levhalar ile Duvarlarda İçten Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0052 - Profil ve Kaplamalı Duvarlarda İçten Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0052 - Profil ve Kaplamalı Duvarlarda İçten Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0052 - Profil ve Kaplamalı Duvarlarda İçten Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Profil ve Kaplamalı Duvarlarda İçten Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Profil ve Kaplamalı Duvarlarda İçten Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Isı yalıtım levha ve şiltelerinin profiller arasına yerleştirilmesi ve üzerinin iç yüzey kaplamalarının monte edilmesi ile yapılan içten ısı yalıtımı uygulama esaslarına ait detaylı bilgileri Profil ve Kaplamalı Duvarlarda İçten Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0053 - Sıva Kaplamalı Duvarlarda İçten Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0053 - Sıva Kaplamalı Duvarlarda İçten Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0053 - Sıva Kaplamalı Duvarlarda İçten Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Sıva Kaplamalı Duvarlarda İçten Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Sıva Kaplamalı Duvarlarda İçten Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Muhtelif ısı yalıtım malzemelerinin içten duvar yüzeyine uygulanması ve üzerinin sıva ile kaplanması ile yapılan ısı yalıtımı uygulama esaslarına ait detaylı bilgileri Sıva Kaplamalı Duvarlarda İçten Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0054 - Duvarlarda Dıştan Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0054 - Duvarlarda Dıştan Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0054 - Duvarlarda Dıştan Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Duvarlarda Dıştan Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Duvarlarda Dıştan Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Isı yalıtım levhası/plağı içeren sıvalı dış cephe ısı yalıtım sistemleri ile dış duvarlarda ısı yalıtımı uygulama esaslarına ait detaylı bilgileri Duvarlarda Dıştan Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0055 - Toprak Temaslı ve Ara Kat Döşemelerin Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0055 - Toprak Temaslı ve Ara Kat Döşemelerin Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0055 - Toprak Temaslı ve Ara Kat Döşemelerin Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Toprak Temaslı ve Ara Kat Döşemelerin Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Toprak Temaslı ve Ara Kat Döşemelerin Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Ara kat ve toprağa basan döşemelerde yapılan ısı yalıtımı uygulama esaslarına ait detaylı bilgileri Toprak Temaslı ve Ara Kat Döşemelerin Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0056 - Isıtılmayan İç Ortama Bitişik Döşemelerde Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0056 - Isıtılmayan İç Ortama Bitişik Döşemelerde Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0056 - Isıtılmayan İç Ortama Bitişik Döşemelerde Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Isıtılmayan İç Ortama Bitişik Döşemelerde Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Isıtılmayan İç Ortama Bitişik Döşemelerde Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Isıtılmayan iç ortama bitişik döşemelerde yapılan ısı yalıtımı uygulama esaslarına ait detaylı bilgileri Isıtılmayan İç Ortama Bitişik Döşemelerde Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0057 - Düz Teras Çatı Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0057 - Düz Teras Çatı Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0057 - Düz Teras Çatı Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Düz Teras Çatı Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Düz Teras Çatı Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Çatı yüzeyleri üzerinde yapılan seyrek, yarı yoğun, yoğun bitkilendirilmiş yeşil çatılarda, üzerinde gezilebilen (Yaya veya araç trafiği) betonarme teras çatılarda, üzerinde gezilemeyen betonarme teras çatılarda üzerine yapılan ısı yalıtımı uygulamalarına ait detaylı bilgileri Isıtılmayan Düz Teras Çatı Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0058 - Kullanılmayan Çatı Arası Döşemelerinde Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0058 - Kullanılmayan Çatı Arası Döşemelerinde Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0058 - Kullanılmayan Çatı Arası Döşemelerinde Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Kullanılmayan Çatı Arası Döşemelerinde Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Kullanılmayan Çatı Arası Döşemelerinde Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Çatı arası kullanılmayan, kırma/eğimli çatılarda, çatı döşemesi üzerine yapılan ısı yalıtımı uygulamalarına ait detaylı bilgileri Isıtılmayan Kullanılmayan Çatı Arası Döşemelerinde Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0059 - Çatı Arası Kullanılan Kırma/Eğimli Çatılarda Mertek Altında Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0059 - Çatı Arası Kullanılan Kırma/Eğimli Çatılarda Mertek Altında Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0059 - Çatı Arası Kullanılan Kırma/Eğimli Çatılarda Mertek Altında Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Çatı Arası Kullanılan Kırma/Eğimli Çatılarda Mertek Altında Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Çatı Arası Kullanılan Kırma/Eğimli Çatılarda Mertek Altında Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Çatı arası kullanılan kırma/eğimli çatılarda merteklerin altına monte edilen ısı yalıtım malzemeleri ile yapılan uygulamaların detaylı bilgilerini Çatı Arası Kullanılan Kırma/Eğimli Çatılarda Mertek Altında Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0060 - Çatı Arası Kullanılan Kırma/Eğimli Çatılarda Mertek Arasında Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0060 - Çatı Arası Kullanılan Kırma/Eğimli Çatılarda Mertek Arasında Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0060 - Çatı Arası Kullanılan Kırma/Eğimli Çatılarda Mertek Arasında Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Çatı Arası Kullanılan Kırma/Eğimli Çatılarda Mertek Arasında Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Çatı Arası Kullanılan Kırma/Eğimli Çatılarda Mertek Arasında Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Çatı arası kullanılan kırma/eğimli çatılarda mertek arasına yapılan ısı yalıtımı uygulamalarına ait detaylı bilgileri Çatı Arası Kullanılan Kırma/Eğimli Çatılarda Mertek Arasında Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0061 - Çatı Arası Kullanılan Kırma/Eğimli Çatılarda Mertek Üzerinde Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0061 - Çatı Arası Kullanılan Kırma/Eğimli Çatılarda Mertek Üzerinde Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0061 - Çatı Arası Kullanılan Kırma/Eğimli Çatılarda Mertek Üzerinde Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Çatı Arası Kullanılan Kırma/Eğimli Çatılarda Mertek Üzerinde Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Çatı Arası Kullanılan Kırma/Eğimli Çatılarda Mertek Üzerinde Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Çatı arası kullanılan kırma/eğimli çatılarda mertek üzerine yapılan ısı yalıtımı uygulamalarına ait detaylı bilgileri Çatı Arası Kullanılan Kırma/Eğimli Çatılarda Mertek Üzerinde Isı Yalıtımı İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0062 - Isı Yalıtımı Bağlantı Elemanlarının Montaj İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0062 - Isı Yalıtımı Bağlantı Elemanlarının Montaj İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0062 - Isı Yalıtımı Bağlantı Elemanlarının Montaj İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Isı Yalıtımı Bağlantı Elemanlarının Montaj İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Isı Yalıtımı Bağlantı Elemanlarının Montaj İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Dıştan ısı yalıtımında kullanılacak bağlantı elemanlarının montajına ait detaylı bilgileri Isı Yalıtımı Bağlantı Elemanlarının Montaj İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0063 - Yangın Durdurucu Malzemeler Uygulama İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0063 - Yangın Durdurucu Malzemeler Uygulama İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0063 - Yangın Durdurucu Malzemeler Uygulama İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Yangın Durdurucu Malzemeler Uygulama İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Yangın Durdurucu Malzemeler Uygulama İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Yangın esnasında oluşan alev, duman ve zehirli gazları belirli bir alanda hapsederek yayılmasını geciktirmek ve başka mahalleri etkilemelerini belirli bir süre engellemek olan yangına karşı dayanım özelliklerine sahip yangın durdurucu malzemelerin uygulama tariflerinin yapılmasına ait detaylı bilgileri Yangın Durdurucu Malzemeler Uygulama İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0064 - Genel Amaçlı Klasik Dış Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0064 - Genel Amaçlı Klasik Dış Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0064 - Genel Amaçlı Klasik Dış Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Genel Amaçlı Klasik Dış Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Genel Amaçlı Klasik Dış Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Betonarme elemanlar, gazbeton, bims, tuğla, vb. yüzeylerin üzerine yapılacak sıva uygulama kurallarına ilişkin esaslara ait detaylı bilgileri Genel Amaçlı Klasik Dış Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0065 - Isı Yalıtımlı Dış Cephe Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0065 - Isı Yalıtımlı Dış Cephe Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0065 - Isı Yalıtımlı Dış Cephe Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Isı Yalıtımlı Dış Cephe Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Isı Yalıtımlı Dış Cephe Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Dış cephe ısı yalıtımında kullanılan Isı Yalıtımlı Sıva ile dış duvarlarda ısı yalıtımı uygulama esaslarına ait detaylı bilgileri Isı Yalıtımlı Dış Cephe Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0066 - Genel Amaçlı Klasik İç Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0066 - Genel Amaçlı Klasik İç Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0066 - Genel Amaçlı Klasik İç Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Genel Amaçlı Klasik İç Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Genel Amaçlı Klasik İç Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Betonarme elemanlar, gazbeton, bims, tuğla, vb. yüzeylerin üzerine yapılacak sıva uygulama kurallarına ilişkin esaslarına ait detaylı bilgileri Genel Amaçlı Klasik İç Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0067 - Isı Yalıtımlı İç Cephe Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0067 - Isı Yalıtımlı İç Cephe Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0067 - Isı Yalıtımlı İç Cephe Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Isı Yalıtımlı İç Cephe Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Isı Yalıtımlı İç Cephe Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. İç cephe ısı yalıtımında kullanılan ısı yalıtımlı iç cephe sıva işleri uygulama esaslarına ait detaylı bilgileri Isı Yalıtımlı İç Cephe Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0068 - Saten Perdah Alçısı İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0068 - Saten Perdah Alçısı İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0068 - Saten Perdah Alçısı İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Saten Perdah Alçısı İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Saten Perdah Alçısı İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Çimento esaslı sıva, alçı esaslı sıva ve alçı levhalar üzerinde boya öncesi son kat olarak uygulanan perdah alçısına ait detaylı uygulama bilgilerini Saten Perdah Alçısı İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0069 - El İle Uygulanan Perlitli Alçı Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0069 - El İle Uygulanan Perlitli Alçı Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0069 - El İle Uygulanan Perlitli Alçı Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



El İle Uygulanan Perlitli Alçı Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. El İle Uygulanan Perlitli Alçı Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Tuğla, beton, gaz beton vb. tüm duvar ve tavan yüzeylerinde uygulanabilen, yüksek ve düşük alçı oranlı elle uygulanan alçı esaslı ürün ve uygulamaya ait detaylı bilgileri El İle Uygulanan Perlitli Alçı Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0070 - Makine İle Uygulanan Perlitli Alçı Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0070 - Makine İle Uygulanan Perlitli Alçı Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0070 - Makine İle Uygulanan Perlitli Alçı Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Makine İle Uygulanan Perlitli Alçı Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Makine İle Uygulanan Perlitli Alçı Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Tuğla, beton, gaz beton vb. tüm duvar ve tavan yüzeylerinde uygulanabilen, yüksek ve düşük alçı oranlı makinayla uygulanan alçı esaslı ürünler ve uygulamasına ait detaylı bilgileri Makine İle Uygulanan Perlitli Alçı Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0071 - Dekoratif İç-Dış Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0071 - Dekoratif İç-Dış Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0071 - Dekoratif İç-Dış Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Dekoratif İç-Dış Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Dekoratif İç-Dış Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. İnşaat işlerinde iç ve dış cephelerde dekoratif sıva uygulanması işlerine ait detaylı bilgileri Dekoratif İç-Dış Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0072 - Çimento Esaslı Hazır İç Ve Dış Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0072 - Çimento Esaslı Hazır İç Ve Dış Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0072 - Çimento Esaslı Hazır İç Ve Dış Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Çimento Esaslı Hazır İç Ve Dış Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Çimento Esaslı Hazır İç Ve Dış Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. İç ve dış mekânlarda, betonarme elemanlar, gazbeton, bims, tuğla, çimento esaslı levha, alçı esaslı levha vb. yüzeylerin üzerine yapılacak çimento esaslı sıva uygulama kurallarına ilişkin esasları Çimento Esaslı Hazır İç Ve Dış Sıva İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0073 - Deprem Yalıtım Sistemleri (Sismik İzolatörler) Montaj İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0073 - Deprem Yalıtım Sistemleri (Sismik İzolatörler) Montaj İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0073 - Deprem Yalıtım Sistemleri (Sismik İzolatörler) Montaj İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Deprem Yalıtım Sistemleri (Sismik İzolatörler) Montaj İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Deprem Yalıtım Sistemleri (Sismik İzolatörler) Montaj İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Deprem yalıtımında elastomer ve eğri yüzeyli sürtünmeli yalıtım birimlerinin kullanımına ait esasları Deprem Yalıtım Sistemleri (Sismik İzolatörler) Montaj İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0074 - Donatılı Gazbeton Duvar Elemanları ile Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0074 - Donatılı Gazbeton Duvar Elemanları ile Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0074 - Donatılı Gazbeton Duvar Elemanları ile Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Donatılı Gazbeton Duvar Elemanları ile Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Donatılı Gazbeton Duvar Elemanları ile Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Donatılı gazbeton duvar elemanları ile gürültü bariyeri yapılmasına ilişkin uygulama esaslarına ait bilgileri Donatılı Gazbeton Duvar Elemanları ile Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0075 - Ön Üretimli (Prefabrik) Beton Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0075 - Ön Üretimli (Prefabrik) Beton Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0075 - Ön Üretimli (Prefabrik) Beton Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Ön Üretimli (Prefabrik) Beton Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Ön Üretimli (Prefabrik) Beton Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Ön üretimli beton gürültü bariyerlerinin ve bu bariyerlerin sahada montajında kullanılacak montaj dikmesi elemanlarının uygulama kurallarına ilişkin esaslarına ait bilgileri Ön Üretimli (Prefabrik) Beton Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0076 - PVC Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0076 - PVC Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0076 - PVC Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



PVC Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. PVC Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. PVC gürültü bariyerlerinin ve bu bariyerlerin sahada montajında kullanılacak çelik konstrüksiyon elemanlarının uygulama kurallarına ilişkin esaslarına ait bilgileri PVC Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0077 -Solid Polikarbonat ve Akrilik Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0077 -Solid Polikarbonat ve Akrilik Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0077 -Solid Polikarbonat ve Akrilik Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Solid Polikarbonat ve Akrilik Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Solid Polikarbonat ve Akrilik Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Çeşitli gürültülerin azaltılması amacıyla solid polikarbonat ve/veya akrilik levha panel elemanları ile gürültü bariyeri yapılmasına ilişkin uygulama esaslarına ait bilgileri Solid Polikarbonat ve Akrilik Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0078 - Kauçuk Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0078 - Kauçuk Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0078 - Kauçuk Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Kauçuk Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Kauçuk Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Çeşitli gürültülerin azaltılması amacıyla çelik konstrüksiyon arasına kauçuk levhalar ile gürültü bariyeri yapılmasına ilişkin esaslarını Kauçuk Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0079 - Metal Sandviç Panel Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0079 - Metal Sandviç Panel Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0079 - Metal Sandviç Panel Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Metal Sandviç Panel Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Metal Sandviç Panel Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Metal sandviç paneller kullanılarak gürültü bariyeri yapılmasına ilişkin esaslarına ait bilgileri Metal Sandviç Panel Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


Y01.0080 - Cam Elyaf Takviyeli Beton Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesi


Y01.0080 - Cam Elyaf Takviyeli Beton Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesi Y01.0080 - Cam Elyaf Takviyeli Beton Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesi

Teknik Şartname



Cam Elyaf Takviyeli Beton Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Cam Elyaf Takviyeli Beton Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesini aynen veya şartlarınıza uyarlayarak kullanabilirsiniz. Cam elyaf takviyeli, çelik karkaslı beton gürültü panelleri montajına ait uygulama esaslarına ait bilgileri Cam Elyaf Takviyeli Beton Gürültü Bariyeri İşleri Genel Teknik Şartnamesinde bulabilirsiniz.


ÖZEL Y02.01.0001 - Çimento Esaslı, Kuvars Agregalı, Modifiye Polimer Yüzey Sertleştirme Malzemesinin İki Kat Halinde Uygulanması


ÖZEL Y02.01.0001 - Çimento Esaslı,  Kuvars Agregalı, Modifiye Polimer Yüzey Sertleştirme Malzemesinin İki Kat Halinde Uygulanması ÖZEL Y02.01.0001 - Çimento Esaslı,  Kuvars Agregalı, Modifiye Polimer Yüzey Sertleştirme Malzemesinin İki Kat Halinde Uygulanması

Autocad Detayı
Teknik Şartname



Çimento Esaslı, Kuvars Agregalı, Modifiye Polimer Yüzey Sertleştirme Malzemesinin İki Kat Halinde Uygulanması Mimari Detayı ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Orta ve ağır trafiğin yoğun olduğu uygulamalarda, tersanelerde, iç ve dış mekânlarda, depolarda, garaj ve otopark alanlarında, endüstriyel bina zeminlerinde, tamirhane ve atölyeler gibi mekanik aşınma dayanımı aranan ve tozuma yapmaması istenen taze beton yüzeylerine, çok yüksek oranda yüke ve/veya yüksek oranda araç trafiğine maruz kalan endüstriyel zeminlerde yüzey aşınma direncini yükselmek amacıyla uygulanır.


ÖZEL Y02.01.0002 - Brüt Beton Yüzey Üzerine Üç Kat Tozuma Önleyici Katman Uygulanması


ÖZEL Y02.01.0002 - Brüt Beton Yüzey Üzerine Üç Kat Tozuma Önleyici Katman Uygulanması ÖZEL Y02.01.0002 - Brüt Beton Yüzey Üzerine Üç Kat Tozuma Önleyici Katman Uygulanması

Autocad Detayı
Teknik Şartname



Brüt Beton Yüzey Üzerine Üç Kat Tozuma Önleyici Katman Uygulanması Mimari Detayı ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Beton ve çimento bazlı zeminlerin üzerine uygulanarak, yüzeyi tozumaya ve aşınmaya karşı koruyan, düşük viskoziteli, renksiz sıvı yüzey sertleştiricisidir. Çimentonun hidratasyonu sırasında çıkan serbest kireç ile birleşip kristaller oluşturur. Su geçirmeyen, tozumayan bir yüzey meydana getirir. İç ve dış mekânlarda, sertleşmesi, tozumaması istenen, beton döşemeler, çimento esaslı şaplar, karo ve taş döşemelerde, fabrikalarda, endüstriyel saha ve atölyelerde, depolarda ve garajlarda, bodrum kat zeminlerinde ve yaya yollarında kullanılır.


ÖZEL Y02.02.0001 - Çelik İmalatın Kumlanarak Boyaya Hazır Hale Getirilmesi


ÖZEL Y02.02.0001 - Çelik İmalatın Kumlanarak Boyaya Hazır Hale Getirilmesi ÖZEL Y02.02.0001 - Çelik İmalatın Kumlanarak Boyaya Hazır Hale Getirilmesi

Teknik Şartname



Çelik İmalatın Kumlanarak Boyaya Hazır Hale Getirilmesi Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Kumlama, metalin zamanla pas ve korozyona uğramasından dolayı üzerindeki yağ, kir, pas ve korozyonu kaldırıp boyama işlemi ile metalin kullanım ömrünü uzatmak için uygulanan bir yöntemdir. Kumlama işlemi, özel imal edilmiş grit adında çeşitli aşındırıcı maddelerle veya silisli kum kullanılarak ve uygun donanım ile yapılır. Kumlama, metal yüzeyinde görünen ya da mikronize boyutlardaki pas ve korozyonu yok etmekle birlikte, metalin özünü ortaya çıkarmaktadır.


ÖZEL Y02.02.0002 - Sıcak Daldırma Yöntemi ile Galvaniz Kaplama Yapılması


ÖZEL Y02.02.0002 - Sıcak Daldırma Yöntemi ile Galvaniz Kaplama Yapılması ÖZEL Y02.02.0002 - Sıcak Daldırma Yöntemi ile Galvaniz Kaplama Yapılması

Teknik Şartname



Sıcak Daldırma Yöntemi ile Galvaniz Kaplama Yapılması Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Sıcak Daldırma Galvaniz yöntemi çeliği korumanın bilinen en mantıklı yöntemidir. Benzer korozyon önleme yöntemlere göre daha belirgin avantajı vardır. Adından da anlaşılacağı gibi sıcak daldırma yöntemi demir veya çeliğin sıvı çinko dolu sıcak havuzlara daldırılıp çıkartılmasıyla gerçekleşir. Bu yöntemin sonucunda metalin üzeri micronlarla ölçülen bir zırh ile kaplanmış olur. Bu zırh birçok atmosferik ortamda dahi paslanmayı önler. Sıcak daldırma uygulanan bir tasarım, ilk günkü direncini, bakım-onarım gerektirmeden yıllarca koruyabilir.


ÖZEL Y02.02.0003 - Çelik İmalatın Solvent Bazlı Çift Komponentli Epoksi Reçineli Özel Astar ve Solvent Bazlı, Çift Komponentli Minimum %20 Fluoro Reçine İçeren, UV Işınlarına Karşı Yüksek Dayanımlı Özel Son Kat Boya İle Boyanması


ÖZEL Y02.02.0003 - Çelik İmalatın Solvent Bazlı Çift Komponentli Epoksi Reçineli Özel Astar ve Solvent Bazlı, Çift Komponentli Minimum %20 Fluoro Reçine İçeren, UV Işınlarına Karşı Yüksek Dayanımlı Özel Son Kat Boya İle Boyanması ÖZEL Y02.02.0003 - Çelik İmalatın Solvent Bazlı Çift Komponentli Epoksi Reçineli Özel Astar ve Solvent Bazlı, Çift Komponentli Minimum %20 Fluoro Reçine İçeren, UV Işınlarına Karşı Yüksek Dayanımlı Özel Son Kat Boya İle Boyanması

Teknik Şartname



Çelik İmalatın Solvent Bazlı Çift Komponentli Epoksi Reçineli Özel Astar ve Solvent Bazlı, Çift Komponentli Minimum %20 Fluoro Reçine İçeren, UV Işınlarına Karşı Yüksek Dayanımlı Özel Son Kat Boya İle Boyanması Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Çeliğin, korozyona karşı koruyucu boyalar ile korunması yaygın olarak yapılan uygulamadır. Kumlama işleminden hemen sonra çelik yüzeylerin imalat sırasında korozyona uğramasını engellemek için birkaç dakika içinde kuruyabilen Shop Primer astarlar kullanılır. Sonrasında çelik işleme sürelerini kısaltmak için hızlı kuruyabilen, hem astar hem de ara kat olarak kullanılabilen epoksi reçine esaslı, iki bileşenli astar uygulanır. Dış mekândaki çelik yapılar için güneşin zararlı UV ışınlarına karşı, renk kalıcılığına ve sararma direncine sahip, atmosferik şartlara dayanıklı son kat boyalar kullanılır.


ÖZEL Y02.04.0001 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 mm Tek Kat Standart Alçı Levha ile)


ÖZEL Y02.04.0001 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 mm Tek Kat Standart Alçı Levha ile) ÖZEL Y02.04.0001 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 mm Tek Kat Standart Alçı Levha ile)

Teknik Şartname



Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 mm Tek Kat Standart Alçı Levha ile) Mimari Detayı ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Alçıpan bölme duvarlar, hem ticari hem de konut alanlarında bina ve bakım projelerinin kullanışlı ve performans gereksinimlerini karşılayan, yük taşımayan, hafif, yapımı kolay, sağlam kuru duvar alternatiftir. Ayrıca, termal ve akustik yalıtım özellikleri, güvenli ve sessiz bir ortam oluşturmaya da yardımcı olur.


ÖZEL Y02.04.0002 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 mm Tek Kat Su Emme Oranı Azaltılmış Alçı Levha ile)


ÖZEL Y02.04.0002 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 mm Tek Kat Su Emme Oranı Azaltılmış Alçı Levha ile) ÖZEL Y02.04.0002 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 mm Tek Kat Su Emme Oranı Azaltılmış Alçı Levha ile)

Teknik Şartname



Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 mm Tek Kat Su Emme Oranı Azaltılmış Alçı Levha ile) Mimari Detayı ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Alçıpan bölme duvarlar, binaların iç alanlarında en sık kullanılan duvar uygulamalarından biridir. Suya Dayanıklı Alçı Plaka (WR); her türlü ıslak hacim ve nemli ortamda kullanılabilen, su iticilik özelliği kazandırılmış düzgün yüzeyli hafif alçı plaka çeşididir. Ön yüzü yeşil, arka yüzü gri renkli kâğıt kaplıdır. Üzerine fayans, seramik vb. uygulanabilir. Nemin yüksek olduğu bölgelerde suya dayanıklı alçıpan tercih edilmelidir.


ÖZEL Y02.04.0003 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 mm Tek Kat Yangına Dayanımı Artırılmış Alçı Levha İle)


ÖZEL Y02.04.0003 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 mm Tek Kat Yangına Dayanımı Artırılmış Alçı Levha İle) ÖZEL Y02.04.0003 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 mm Tek Kat Yangına Dayanımı Artırılmış Alçı Levha İle)

Teknik Şartname



Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 mm Tek Kat Yangına Dayanımı Artırılmış Alçı Levha ile) Mimari Detayı ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Yangına dayanım süresi attırılmış, özel cam elyaf katkılı, düzgün yüzeyli, hafif Alçı levha çeşididir. Ön yüzü pembe, arka yüzü gri renkli kâğıt kaplıdır. İç mekânlarda özellikle yüksek yangın dayanımı aranan asma tavan, bölme duvar ve giydirme duvar gibi kuru duvar sistemleri oluşturmada kullanılır.


ÖZEL Y02.04.0005 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 mm Çift Kat Standart Alçı Levha ile)


ÖZEL Y02.04.0005 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 mm Çift Kat Standart Alçı Levha ile) ÖZEL Y02.04.0005 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 mm Çift Kat Standart Alçı Levha ile)

Teknik Şartname



Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 mm Çift Kat Standart Alçı Levha ile) Mimari Detayı ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Çift kat alçıpan duvarlar, tek kat alçı levha ile yapılan bölme duvarlara göre daha yüksek ses yalıtım ve yangın dayanım performansına sahiptir. Geleneksel duvar sistemlerine göre (tuğla, gazbeton, bimsblok vb.), uygulaması basit, hızlı ve ekonomik bir sistemdir. Ses yalıtım performansı 42-54 dB arasındadır. Ses ve ısı yalıtım performansını artırmak için uygun tip, kalınlık ve yoğunlukta yalıtım malzemesi kullanılması gerekmektedir.


ÖZEL Y02.04.0006 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 mm Çift Kat Su Emme Oranı Azaltılmış Alçı Levha ile)


ÖZEL Y02.04.0006 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 mm Çift Kat Su Emme Oranı Azaltılmış Alçı Levha ile) ÖZEL Y02.04.0006 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 mm Çift Kat Su Emme Oranı Azaltılmış Alçı Levha ile)

Teknik Şartname



Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 mm Çift Kat Su Emme Oranı Azaltılmış Alçı Levha ile) Mimari Detayı ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Suya Dayanıklı Alçı Plaka (WR); her türlü ıslak hacim ve nemli ortamda kullanılabilen, su iticilik özelliği kazandırılmış düzgün yüzeyli hafif alçı plaka çeşididir. Üzerine fayans, seramik vb. uygulanabilir. Alt kat plakaların derz yerlerine sadece derz dolgusu yapılması yeterlidir. Derz bandına gerek yoktur. Derz bandı en üst katta derz dolgusu ile birlikte uygulanmalıdır.


ÖZEL Y02.04.0007 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 mm Çift Kat Yangına Dayanımı Artırılmış Alçı Levha ile)


ÖZEL Y02.04.0007 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 mm Çift Kat Yangına Dayanımı Artırılmış Alçı Levha ile) ÖZEL Y02.04.0007 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 mm Çift Kat Yangına Dayanımı Artırılmış Alçı Levha ile)

Teknik Şartname



Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 mm Çift Kat Yangına Dayanımı Artırılmış Alçı Levha ile) Mimari Detayı ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Yangın dayanımı, herhangi bir mahalde çıkan yangının yanda, altta ya da üstte bulunan komsu mahale ne kadar süre sonra geçeceğinin ifadesidir. Yangın dayanım süreleri, 30 ila 360 dakika aralığında ve 30 dakikanın katları seklinde artan sürelerle ifade edilir. Yangına dayanım süresi attırılmış, özel cam elyaf katkılı, düzgün yüzeyli, hafif alçı levha, yüksek ve standart olmayan sıcaklık koşullarına sahip kazan dairesi gibi, çocuk odaları ve hastanelerde, eğitim kurumlarında, inşaatı ahşaptan yapılmış odalarda, şömineler ve havalandırma sistemlerinin astarlanmasında kullanılır.


ÖZEL Y02.04.0004 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 cm Tek Kat Su Emme Oranı Azaltılmış, Yangına Dayanımı Artırılmış Alçı Levha ile)


ÖZEL Y02.04.0004 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 cm Tek Kat Su Emme Oranı Azaltılmış, Yangına Dayanımı Artırılmış Alçı Levha ile) ÖZEL Y02.04.0004 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 cm Tek Kat Su Emme Oranı Azaltılmış, Yangına Dayanımı Artırılmış Alçı Levha ile)

Teknik Şartname



Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 cm Tek Kat Su Emme Oranı Azaltılmış, Yangına Dayanımı Artırılmış Alçı Levha ile) Mimari Detayı ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Suya ve Yangına Dayanıklı Alçı Plaka; yangına dayanım süresi arttırılmış ve su iticilik özelliği kazandırılmış, düzgün yüzeyli, hafif alçıpan çeşididir. Ön yüzü pembe, arka yüzü yeşil-gri renkli kâğıt kaplıdır. İç mekânlarda özellikle hem suya dayanım istenen hem de yüksek yangın dayanımı aranan asma tavan, şaft duvarları, çelik yapılar, bölme duvar ve giydirme duvar gibi kuru duvar sistemleri oluşturmada kullanılır.


ÖZEL Y02.04.0008 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 cm Çift Kat Su Emme Oranı Azaltılmış, Yangına Dayanımı Artırılmış Alçı Levha ile)


ÖZEL Y02.04.0008 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 cm Çift Kat Su Emme Oranı Azaltılmış, Yangına Dayanımı Artırılmış Alçı Levha ile) ÖZEL Y02.04.0008 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 cm Çift Kat Su Emme Oranı Azaltılmış, Yangına Dayanımı Artırılmış Alçı Levha ile)

Teknik Şartname



Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcı Üzerine Alçı Levha ile Giydirme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (12,5 cm Çift Kat Su Emme Oranı Azaltılmış, Yangına Dayanımı Artırılmış Alçı Levha ile) Mimari Detayı ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Alçıpan duvar giydirme sistemleri ile tuğla, betonarme, brüt beton, briket, taş vb. malzemelerden oluşan duvarlara uygulanabilir. Bodrum katlarda tesisat borularının üzeri giydirme duvarla kolayca kapatılarak göze hoş görünmeyen ayrıntılar ortadan kaldırılabilir. Isıya dayanıklı alçıpan, 50-60 dakika boyunca açık ateşi önler.


ÖZEL Y02.04.0009 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Levha Dolgulu Alçı Levha ile 10,5 cm Kalınlığında Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Tek Kat Standart Alçı Levha ile)


ÖZEL Y02.04.0009 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Levha Dolgulu Alçı Levha ile 10,5 cm Kalınlığında Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Tek Kat Standart Alçı Levha ile) ÖZEL Y02.04.0009 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Levha Dolgulu Alçı Levha ile 10,5 cm Kalınlığında Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Tek Kat Standart Alçı Levha ile)

Teknik Şartname



Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Levha Dolgulu Alçı Levha ile 10,5 cm Kalınlığında Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Tek Kat Standart Alçı Levha ile) Mimari Detayı ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Alçıpan duvarda ekstra sağlamlık ve taşıyıcılık isteniyorsa, duvar yüksekliği fazla ise alçıpan profilleri yerine kutu profillerle de duvar karkası oluşturulabilir. Alçı panel levhanın termal ve akustik yalıtım özellikleri, güvenli ve sessiz bir ortam oluşturmaya da yardımcı olur.


ÖZEL Y02.04.0010 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Levha Dolgulu Alçı Levha ile 10,5 cm Kalınlığında Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Tek Kat Su Emme Oranı Azaltılmış Alçı Levha ile)


ÖZEL Y02.04.0010 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Levha Dolgulu Alçı Levha ile 10,5 cm Kalınlığında Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Tek Kat Su Emme Oranı Azaltılmış Alçı Levha ile) ÖZEL Y02.04.0010 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Levha Dolgulu Alçı Levha ile 10,5 cm Kalınlığında Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Tek Kat Su Emme Oranı Azaltılmış Alçı Levha ile)

Teknik Şartname



Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Levha Dolgulu Alçı Levha ile 10,5 cm Kalınlığında Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Tek Kat Su Emme Oranı Azaltılmış Alçı Levha ile) Mimari Detayı ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Her türlü ıslak hacim ve nemli ortamda kullanılabilir, su iticilik özelliği kazandırılmış düzgün yüzeylidir, ön yüzü yeşil, arka yüzü gri renkli kağıt kaplıdır. Su ve nemin yüksek olduğu bölgelerde Suya Dayanıklı Alçıpan tercih edilmelidir.


ÖZEL Y02.04.0011 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Levha Dolgulu Alçı Levha ile 10,5 cm Kalınlığında Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Tek Kat Yangına Dayanımı Artırılmış Alçı Levha ile)


ÖZEL Y02.04.0011 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Levha Dolgulu Alçı Levha ile 10,5 cm Kalınlığında Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Tek Kat Yangına Dayanımı Artırılmış Alçı Levha ile) ÖZEL Y02.04.0011 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Levha Dolgulu Alçı Levha ile 10,5 cm Kalınlığında Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Tek Kat Yangına Dayanımı Artırılmış Alçı Levha ile)

Teknik Şartname



Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Levha Dolgulu Alçı Levha ile 10,5 cm Kalınlığında Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Tek Kat Yangına Dayanımı Artırılmış Alçı Levha ile) Mimari Detayı ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Yapı malzemeleri seçilirken, yangın güvenli ve güvenilir olanlar tercih edilmelidir. Bu tür malzemelerin en iyi örneklerinden biri, yüksek sıcaklıklara dayanabilme özelliğine sahip yangına dayanıklı alçıpanlardır.


ÖZEL Y02.04.0012 - Kutu Profil KonsT. Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Lev. Dolgu. Alçı Levha ile 10,5 cm Kal. Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Tek Kat Su Emme Oranı Azaltılmış, Yangına Day. Artırılmış Alçı Levha ile)


ÖZEL Y02.04.0012 - Kutu Profil KonsT. Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Lev. Dolgu. Alçı Levha ile 10,5 cm Kal. Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Tek Kat Su Emme Oranı Azaltılmış, Yangına Day. Artırılmış Alçı Levha ile) ÖZEL Y02.04.0012 - Kutu Profil KonsT. Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Lev. Dolgu. Alçı Levha ile 10,5 cm Kal. Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Tek Kat Su Emme Oranı Azaltılmış, Yangına Day. Artırılmış Alçı Levha ile)

Teknik Şartname



Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Levha Dolgulu Alçı Levha ile 10,5 cm Kalınlığında Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Tek Kat Su Emme Oranı Azaltılmış, Yangına Dayanımı Artırılmış Alçı Levha ile) Mimari Detayı ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Bölme duvarlar, asma tavanlar ve özellikle yüksek yangın dayanımı gerektiren şaft duvarlarında iç cephe kullanımı tavsiye edilen Su Emme Oranı Azaltılmış, Yangına Dayanımı Artırılmış Alçı Levha, işçilik maliyetlerini azaltan hızlı ve temiz montajı ve yüzey kalitesi ile pasif yangın dayanımı gereksinimi duyulan tüm alanlarda kullanılabilir.


ÖZEL Y02.04.0013 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Levha Dolgulu Alçı Levha ile 13 cm Kalınlığında Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Çift Kat Standart Alçı Levha ile)


ÖZEL Y02.04.0013 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Levha Dolgulu Alçı Levha ile 13 cm Kalınlığında Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Çift Kat Standart Alçı Levha ile) ÖZEL Y02.04.0013 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Levha Dolgulu Alçı Levha ile 13 cm Kalınlığında Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Çift Kat Standart Alçı Levha ile)

Teknik Şartname



Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Levha Dolgulu Alçı Levha ile 13 cm Kalınlığında Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Çift Kat Standart Alçı Levha ile) Mimari Detayı ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Alçı panel levhalar, nefes alan bir malzeme olduğundan nemi dengeleyerek sağlıklı bir ortam oluşturur. Yalıtım malzemeleriyle kullanıldığında ses ve ısı yalıtımında etkili bir artış sağlar.


ÖZEL Y02.04.0014 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Levha Dolgulu Alçı Levha ile 13 cm Kalınlığında Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Çift Kat Su Emme Oranı Azaltılmış Alçı Levha ile)


ÖZEL Y02.04.0014 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Levha Dolgulu Alçı Levha ile 13 cm Kalınlığında Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Çift Kat Su Emme Oranı Azaltılmış Alçı Levha ile) ÖZEL Y02.04.0014 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Levha Dolgulu Alçı Levha ile 13 cm Kalınlığında Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Çift Kat Su Emme Oranı Azaltılmış Alçı Levha ile)

Teknik Şartname



Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Levha Dolgulu Alçı Levha ile 13 cm Kalınlığında Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Çift Kat Su Emme Oranı Azaltılmış Alçı Levha ile) Mimari Detayı ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Suya ve neme dayanıklı alçıpan (yeşil alçıpan), su itici ve düşük su emme özelliğiyle,iç mekanlarda özellikle ıslak hacimlerde, mutfak, yüzme havuzların duvar ve tavanları su ile etkilenip hasar almaması için tercih edilmektedir.


ÖZEL Y02.04.0015 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Levha Dolgulu Alçı Levha ile 13 cm Kalınlığında Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Çift Kat Yangına Dayanımı Artırılmış Alçı Levha ile)


ÖZEL Y02.04.0015 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Levha Dolgulu Alçı Levha ile 13 cm Kalınlığında Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Çift Kat Yangına Dayanımı Artırılmış Alçı Levha ile) ÖZEL Y02.04.0015 - Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Levha Dolgulu Alçı Levha ile 13 cm Kalınlığında Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Çift Kat Yangına Dayanımı Artırılmış Alçı Levha ile)

Teknik Şartname



Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Levha Dolgulu Alçı Levha ile 13 cm Kalınlığında Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Çift Kat Yangına Dayanımı Artırılmış Alçı Levha ile) Mimari Detayı ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Yangına dayanıklı alçıpan levhalar, iç mekânda belirli bir süre yangın dayanımı talep edilen asma tavan, giydirme duvar, şaft duvarı ve bölme duvar imalatlarında kullanılmaktadır. Yangına dayanıklı alçı levha yangına dayanım performansının artması amacı ile bu işe özel üretilmiş katkı ve elyaflar ile takviye edilmiştir.


ÖZEL Y02.04.0016 - Kutu Profil Konst. Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Lev. Dolgulu Alçı Levha ile 13 cm Kal. Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Çift Kat Su Emme Oranı Azaltılmış, Yangına Day. Artırılmış Alçı Levha ile)


ÖZEL Y02.04.0016 - Kutu Profil Konst. Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Lev. Dolgulu Alçı Levha ile 13 cm Kal. Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Çift Kat Su Emme Oranı Azaltılmış, Yangına Day. Artırılmış Alçı Levha ile) ÖZEL Y02.04.0016 - Kutu Profil Konst. Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Lev. Dolgulu Alçı Levha ile 13 cm Kal. Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Çift Kat Su Emme Oranı Azaltılmış, Yangına Day. Artırılmış Alçı Levha ile)

Teknik Şartname



Kutu Profil Konstrüksiyon Taşıyıcılı 5 cm Taşyünü Levha Dolgulu Alçı Levha ile 13 cm Kalınlığında Bölme Duvar Yapılması (Düşeyde 60 cm Aks Aralığı) (Her İki Yüzünde 12,5 mm Çift Kat Su Emme Oranı Azaltılmış, Yangına Dayanımı Artırılmış Alçı Levha ile) Mimari Detayı ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Islak hacim ve nemli ortamlarda kullanılabilen, su iticilik ve yangına dayanım özelliği kazandırılmış, küf önleyici ve küfe karşı direnç sağlayan düzgün yüzeyli alçı plakalar, asma tavan, bölme duvar, duvar giydirme, kuru sıva duvar kaplama, şaft duvarlarında tercih edilmektedir.


ÖZEL Y02.04.1001 - Fecostruct Bölme Duvar Sistemi ile Modüler Bölme Duvar Yapılması


ÖZEL Y02.04.1001 - Fecostruct Bölme Duvar Sistemi ile Modüler Bölme Duvar Yapılması ÖZEL Y02.04.1001 - Fecostruct Bölme Duvar Sistemi ile Modüler Bölme Duvar Yapılması

Teknik Şartname



Fecostruct Bölme Duvar Sistemi ile Modüler Bölme Duvar Yapılması Mimari Detayı ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Saydamlığın ön plana çıktığı Fecostruct Modüle Bölme Duvar Sistemi güncel mimarinin, saydamlık ve mekân bütünlüğüne uygun olarak geliştirilmiştir. 6 - 8 mm kalınlığında rodajlı camlar, silikonlu birleşim tekniği kullanılarak, 105 mm ene sahip alüminyum çerçeve üzerine yapıştırılarak çerçevenin görünmediği tamamen cam görünüm elde edilmektedir. Çift camlı modüllerin arasında bulunan geniş aralık sayesinde 47 dB''e kadar ses yalıtımı sağlanabilmektedir. Fecostruct, ses yalıtımının oldukça önemli olduğu mekânlarda görsel iletişime, yeni bir özgürlük kazandırmaktadır.


ÖZEL Y02.04.1002 - Diversa Yangın Dayanımlı Ahşap Bölme Duvar Sistemi ile Modüler Bölme Duvar Yapılması


ÖZEL Y02.04.1002 - Diversa Yangın Dayanımlı Ahşap Bölme Duvar Sistemi ile Modüler Bölme Duvar Yapılması ÖZEL Y02.04.1002 - Diversa Yangın Dayanımlı Ahşap Bölme Duvar Sistemi ile Modüler Bölme Duvar Yapılması

Teknik Şartname



Diversa Yangın Dayanımlı Ahşap Bölme Duvar Sistemi ile Modüler Bölme Duvar Yapılması Mimari Detayı ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Diversa Modüler Bölme Duvar Sistemi, üstün teknoloji ürünü konstrüktif yapısı ve malzeme kalitesiyle çalışma ortamlarında potansiyel gürültü kirliliği, olası yangın tehlikesine karşı üstün izolasyon sağlar. Daha sessiz, daha güvenli mekânlar yaratır.


ÖZEL Y02.04.2001 - Dorma Moveo Business Line Sistemi ile Hareketli Bölme Duvar Yapılması


ÖZEL Y02.04.2001 - Dorma Moveo Business Line Sistemi ile Hareketli Bölme Duvar Yapılması ÖZEL Y02.04.2001 - Dorma Moveo Business Line Sistemi ile Hareketli Bölme Duvar Yapılması

Teknik Şartname



Dorma Moveo Business Line Sistemi ile Hareketli Bölme Duvar Yapılması Mimari Detayı ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Dorma Moveo Hareketli Bölme Duvar sistemi ile özellikleri ve işlevleri ne olursa olsun, odalar zahmetsizce bölünebilir, bireysel gereksinimlere uyacak şekilde daha küçük, daha büyük veya orantısal hale getirilebilir. Küçük bir konferans salonundan büyük bir sergi salonuna kadar her alan, farklı sayıda kullanıcıya uyacak şekilde en uygun şekilde uyarlanabilir.


ÖZEL Y02.04.2002 - Dorma HSW-G Camlı Kayar Duvar Sistemi ile Hareketli Bölme Duvar Yapılması


ÖZEL Y02.04.2002 - Dorma HSW-G Camlı Kayar Duvar Sistemi ile Hareketli Bölme Duvar Yapılması ÖZEL Y02.04.2002 - Dorma HSW-G Camlı Kayar Duvar Sistemi ile Hareketli Bölme Duvar Yapılması

Teknik Şartname



Dorma HSW-G Camlı Kayar Duvar Sistemi ile Hareketli Bölme Duvar Yapılması Mimari Detayı ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. HSW-G kayar toplanır sistemler ile, kenarlardaki düşey profillerin tamamen ortadan kalktığı kesintisiz, tamamıyla transparan bir yüzey ortaya çıkıyor. Üst ve alt cam bazalar sistemin gereksinim duyduğu sağlamlığı sağlıyor. HSW-G sisteminde paneller belli özel fonksiyonları yerine getirecek şekilde tasarlanabilmektedir. Bu fonksiyonlar basit kayar toplanır panellerden farklı tiplerde kapı kapatıcıları olan entegre kapılara, veya alışılmadık senaryolar için özel panellere kadar değişkenlik göstermektedir. Ve her bir panel ayrı gereksinimlere uygun olacak şekilde kurulabilmektedir.


ÖZEL Y02.05.0001 - Mevcut Mermer Kaplı Zeminin Derz Kesme Makinesi ile 40 mm Derinliğinde Kesilmesi


ÖZEL Y02.05.0001 - Mevcut Mermer Kaplı Zeminin Derz Kesme Makinesi ile 40 mm Derinliğinde Kesilmesi ÖZEL Y02.05.0001 - Mevcut Mermer Kaplı Zeminin Derz Kesme Makinesi ile 40 mm Derinliğinde Kesilmesi

Teknik Şartname



Mevcut Mermer Kaplı Zeminin Derz Kesme Makinesi ile 40 mm Derinliğinde Kesilmesi Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Genleşmeden dolayı oluşan veya oluşabilecek bazı hasarları önlemek için yapı malzemeleri arasında boşluk bırakılır ve bu boşluğa derz dolgu malzemesi doldurulur. Ayrıca mevcut döşemede sonradan işlem yapabilmek ve işlem yapılacak kısmın kolayca ve işlem yapılmayacak diğer kısımlara hasar vermeden sökülebilmesi için derz kesme işlemi yapılır. Darbeli işlem olmadığı için kesilmek istenen alan dışındaki betona veya zemin kaplamasına zarar vermez.


ÖZEL Y02.05.0002 - Genleştirilmiş Perlit Agregalı Perlit Betonu (100 Dozlu) ile Tesviye Betonu Yapılması


ÖZEL Y02.05.0002 - Genleştirilmiş Perlit Agregalı Perlit Betonu (100 Dozlu) ile Tesviye Betonu Yapılması ÖZEL Y02.05.0002 - Genleştirilmiş Perlit Agregalı Perlit Betonu (100 Dozlu) ile Tesviye Betonu Yapılması

Teknik Şartname



Genleştirilmiş Perlit Agregalı Perlit Betonu (100 Dozlu) ile Tesviye Betonu Yapılması Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Yapıda zemine uygulanan kaplamalar düzgün bir yüzeye uygulanır. Bu düzgün yüzeyi ise tesviye betonu ile elde edilir. Şap ise tesviye betonu üzerine uygulanan bir çeşit kaplamadır. Perlitin inşaatta en yaygın kullanılan Kum agregası yerine kullanılmasıdır. Perlit kimyasal olarak inerttir, yanmaz, higroskopiktir ve sabit bir hacme sahiptir. Dona, neme ve çeşitli zararlılara karşı dayanıklıdır, mükemmel ısı ve ses yalıtım özelliklerine sahiptir.


ÖZEL Y02.07.4001 - Harman Tuğlası ile Duvar Kaplaması Yapılması


ÖZEL Y02.07.4001 - Harman Tuğlası ile Duvar Kaplaması Yapılması ÖZEL Y02.07.4001 - Harman Tuğlası ile Duvar Kaplaması Yapılması

Teknik Şartname



Harman Tuğlası ile Duvar Kaplaması Yapılması Mimari Detayını ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. İrili ufaklı ve dağınık yapısından dolayı harman tuğla olarak adlandırılmaktadır. Uygulama yapılan mekanda tarihi ve marjinal bir hava yaratmaktadır. Harman tuğlası betonarme perde, kolon, kiriş, delikli tuğla, dolgu tuğla, gaz beton, kaba sıva gibi rijit bir yüzeye sahip ve stabil yapılı tüm yüzeylerin üzerine uygulanabilir.


ÖZEL Y02.07.6001 - Tekstil Tabanlı Kontrat Tipi Vinil Yüzeyli Duvar Kâğıdı ile Duvar Kaplama Yapılması


ÖZEL Y02.07.6001 - Tekstil Tabanlı Kontrat Tipi Vinil Yüzeyli Duvar Kâğıdı ile Duvar Kaplama Yapılması ÖZEL Y02.07.6001 - Tekstil Tabanlı Kontrat Tipi Vinil Yüzeyli Duvar Kâğıdı ile Duvar Kaplama Yapılması

Teknik Şartname



Tekstil Tabanlı Kontrat Tipi Vinil Yüzeyli Duvar Kâğıdı ile Duvar Kaplama Yapılması Mimari Detayını ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Vinil (silinebilir) duvar kâğıtları, en çok kullanılan duvar kâğıdı tipidir. Kâğıt astar üzerine PVC laminasyonu ile üretilmiş kompakt kâğıttır. PVC kaplı olan üst yüzeye renk ve desen baskısı yapıldıktan sonra özel makinesin de sıcak uygulanarak - Hot emboss tekniği ve özel silindirler ile desen efektleri ve kabartma dokusu verilir. Kullanımı çok kolay ve uygulaması en rahat kâğıttır. Güneş ışığına dayanıklıdır, uzun yıllar solmaz. PVC esaslı yapısıyla leke ve kir tutmaz, ıslak olarak silinebilir hatta fırça ile temizlenebilir. Uygulandıktan sonra ek yerleri belli olmaz, kolay sökülebilir. Islak hacimlerde de (banyo – mutfak) rahatlıkla kullanılabilir.


ÖZEL Y02.07.1001 - Tacer Wooden Akustik Paneller İle Duvar Kaplaması Yapılması


ÖZEL Y02.07.1001 - Tacer Wooden Akustik Paneller İle Duvar Kaplaması Yapılması ÖZEL Y02.07.1001 - Tacer Wooden Akustik Paneller İle Duvar Kaplaması Yapılması

Teknik Şartname



Tacer Wooden Akustik Paneller İle Duvar Kaplaması Yapılması Mimari Detayını ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Değişik ebatlarda MDF üzeri laminat, MDF üzeri lake boyalı veya MDF üzeri doğal ahşap kaplama ile yapılan perfore, slot delikli ve ya çizikli-delikli akustik ahşap tavan ve duvar sistemleridir. Konser salonları, kayıt stüdyoları, tiyatro, konferans salonu, çok amaçlı salonlar, toplantı salonları, derslikler, sinema salonları, ibadethaneler, hastane, kütüphane, müze, alışveriş merkezleri, hava limanları, spor salonları, açık ofislerde kullanılabilir.


ÖZEL Y02.07.9001 - 2 mm Kalınlığında Satine Paslanmaz Çelik ile Duvar ve Alın Kaplaması Yapılması


ÖZEL Y02.07.9001 - 2 mm Kalınlığında Satine Paslanmaz Çelik ile Duvar ve Alın Kaplaması Yapılması ÖZEL Y02.07.9001 - 2 mm Kalınlığında Satine Paslanmaz Çelik ile Duvar ve Alın Kaplaması Yapılması

Teknik Şartname



2 mm Kalınlığında Satine Paslanmaz Çelik ile Duvar ve Alın Kaplaması Yapılması Mimari Detayını ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Paslanmaz Çelik Levha ürünler, günümüz modern mimarisinde iç mekân duvar, kolon, mobilya ve asansör uygulamalarında yaygın olarak kullanılmaktadır. Paslanmaz çelik sac levha kaplamalar kolay temizlenir, kir ve pas tutmaz. Uzun ömürlüdür. Kullanım alanında paslanmaz sac kaplamaları yıllarca gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Özellikle hijyen gerektiren alanlarda, toplu kullanım alanlarında, örneğin hastane, okul, restoran gibi projelerde kullanılması avantaj sağlar.


ÖZEL Y02.07.4002 - 1200x2400x12,5 mm Kare Delikli Perfore Edilmiş Akustik Alçı Paneller ile Duvar Kaplaması Yapılması


ÖZEL Y02.07.4002 - 1200x2400x12,5 mm Kare Delikli Perfore Edilmiş Akustik Alçı Paneller ile Duvar Kaplaması Yapılması ÖZEL Y02.07.4002 - 1200x2400x12,5 mm Kare Delikli Perfore Edilmiş Akustik Alçı Paneller ile Duvar Kaplaması Yapılması

Teknik Şartname



1200x2400x12,5 mm Kare Delikli Perfore Edilmiş Akustik Alçı Paneller ile Duvar Kaplaması Yapılması Mimari Detayını ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Akustik alçı levhalar, ses yankılanmasının azaltılmak istendiği mekânlarda bölme duvar, giydirme duvar ve asma tavan yapımında kullanılan ürünlerdir. Akustik alçı levhalar, mimari taleplere estetik ve işlevsel çözümler sunan, dekoratif görünüm ve ses yutma performansını tek bir formda birleştiren ekonomik bir üründür.


ÖZEL Y02.07.4003 - 1200x2400x12,5 mm Çizgili Akustik Alçı Paneller ile Duvar Kaplaması Yapılması


ÖZEL Y02.07.4003 - 1200x2400x12,5 mm Çizgili Akustik Alçı Paneller ile Duvar Kaplaması Yapılması ÖZEL Y02.07.4003 - 1200x2400x12,5 mm Çizgili Akustik Alçı Paneller ile Duvar Kaplaması Yapılması

Teknik Şartname



1200x2400x12,5 mm Çizgili Akustik Alçı Paneller ile Duvar Kaplaması Yapılması Mimari Detayını ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Uygulama tıpkı alçı levha bölme duvar, giydirme duvar ve asma tavanda olduğu gibi, akustik panelin metal iskelete vidalanması ile gerçekleştiriliyor. Bu malzemenin ses yutma seviyesini öncelikle üzerinde bulunan deliklerin oranı ve miktarı belirliyor. Ses yutma seviyesini belirleyen bir diğer unsur ise, mevcut tavan veya duvar ile arasındaki mesafe. Tiyatro, sinema, konferans salonu gibi gürültünün yoğun olduğu ve alışveriş ile iş merkezleri gibi büyük hacimli mekanlarda, ses yankılanmasının istenmediği yerlerde kullanılırken aynı zamanda dekoratif bir görünüm sağlanacaktır.


ÖZEL Y02.07.7001 - DuPont Corian Akrilik Levha ile Duvar Kaplaması Yapılması


ÖZEL Y02.07.7001 - DuPont Corian Akrilik Levha ile Duvar Kaplaması Yapılması ÖZEL Y02.07.7001 - DuPont Corian Akrilik Levha ile Duvar Kaplaması Yapılması

Teknik Şartname



DuPont Corian Akrilik Levha ile Duvar Kaplaması Yapılması Mimari Detayını ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Tasarımcılar akrilik levhaların ısıyla biçimlendirilebilme ve yarı saydamlık gibi özelliklerini kullanarak, bu çok yönlü ürünün gittikçe daha fazla yenilikçi kullanım şekillerini keşfediyorlar. Akrilik panellere ön yüzeyden CNC ile desen uygulaması yapılabildiği gibi arka yüzeyine yapılan desenlerde ışık kaynağı kullanılarak dekoratif duvar ve kolonlar oluşturulabilir. Paneller yüzeye oluşturulan metal konstüksiyon üzerine özel yapıtırıcı ürünleri ile monte edilmektedir.


ÖZEL Y02.07.8001 - 8 mm Kompakt Laminat Levha ile Duvar Kaplaması Yapılması


ÖZEL Y02.07.8001 - 8 mm Kompakt Laminat Levha ile Duvar Kaplaması Yapılması ÖZEL Y02.07.8001 - 8 mm Kompakt Laminat Levha ile Duvar Kaplaması Yapılması

Teknik Şartname



8 mm Kompakt Laminat Levha ile Duvar Kaplaması Yapılması Mimari Detayını ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Kompakt laminat, çoğunlukla dış cephe uygulamalarında kullanılan bir yüzey kaplama malzemesidir. İç mekanlarda ise ameliyathane duvar/tavan kaplamaları ile eğri formlu yüzeylerin kaplamasında kullanılmaktadır. Kompakt laminat duvar kaplamalarında kullanılan en yaygın kalınlık 6 mm. olup farklı detayları çözebilmek amacıyla 3 ile 10 mm arasında değişen kalınlıklar da kullanılmaktadır. Kompakt laminat yüzey kaplamaları, metal konstrüksiyon üzerine yapıştırma veya agraflı (mekanik) olarak yapılmaktadır. Vidalama malzemenin genleşmesine engel olacağından kesinlikle başvurulmaması gereken bir yöntemdir.


ÖZEL Y02.07.8002 - 6 mm Kompakt Laminat Levha ile Duvar Kaplaması Yapılması


ÖZEL Y02.07.8002 - 6 mm Kompakt Laminat Levha ile Duvar Kaplaması Yapılması ÖZEL Y02.07.8002 - 6 mm Kompakt Laminat Levha ile Duvar Kaplaması Yapılması

Teknik Şartname



6 mm Kompakt Laminat Levha ile Duvar Kaplaması Yapılması Mimari Detayını ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Kompakt laminat; homojen dokulu her yüzeyi dekoratif kaplama olan ve ısı etkisi ile sertleşen reçineler ile emdirilmiş yüksek basınç altında preslenmesiyle elde edilen 1mm ile 40 mm ye kadar üretilebilen bir yapı levhasıdır. Selüloz liflerinin preslenmesi sonucunda elde edilen masif, dekoratif, sudan etkilenmeyen, anti statik, anti bakteriyel kompakt laminat paneller, insan yoğunluğunun bol olduğu kalabalık mekânlar; spor salonu, alışveriş merkezleri, restoran mutfakları, hastane ve okullar, oteller vb. gibi yerlerde deforme olmadan kullanılabilir.


ÖZEL Y02.07.5001 - 8 mm Emaye Boyalı Temperli Cam ile Duvar Kaplaması Yapılması


ÖZEL Y02.07.5001 - 8 mm Emaye Boyalı Temperli Cam ile Duvar Kaplaması Yapılması ÖZEL Y02.07.5001 - 8 mm Emaye Boyalı Temperli Cam ile Duvar Kaplaması Yapılması

Teknik Şartname



8 mm Emaye Boyalı Temperli Cam ile Duvar Kaplaması Yapılması Mimari Detayını ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Emaye boyalı cam, renksiz veya renkli düzcam üzerine püskürtme, serigrafik/rulo baskı yöntemi ile çeşitli renklerde emaye boya uygulanarak ve temperleme işlemi yapılarak üretilen camlardır. Serigrafik baskı ile cam yüzeyine fon ve/veya desen uygulamak mümkün olmaktadır. Cephe ve iç cephe duvar kaplama, kapılar, lavabo, mutfak tezgâhı, bölme duvar ve duşakabin gibi yerlerde ve dekoratif amaçlı kullanılabilir.


ÖZEL Y02.08.6001 - 26 mm Yüksekliğinde 140 mm Eninde 3 m Boyunda Ahşap Kompozit Deck İle Zemin Kaplaması Yapılması


ÖZEL Y02.08.6001 - 26 mm Yüksekliğinde 140 mm Eninde 3 m Boyunda Ahşap Kompozit Deck İle Zemin Kaplaması Yapılması ÖZEL Y02.08.6001 - 26 mm Yüksekliğinde 140 mm Eninde 3 m Boyunda Ahşap Kompozit Deck İle Zemin Kaplaması Yapılması

Teknik Şartname



26 mm Yüksekliğinde 140 mm Eninde 3 m Boyunda Ahşap Kompozit Deck İle Zemin Kaplaması Yapılması Mimari Detayını ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Kompozit Deck veya "Wood Polymer Composites" kısacası WPC Plastik ve ahşap unu karışımının sıcak ekstrüzyon makinalarında formlanarak daha dayanıklı ve üstün nitelikli bir yapı ürününe dönüşmüş halidir. İç Mekânlarda banyo ve duş zeminlerinde, sauna içi döşemelerde, otellerde, restoranlarda, kafelerde ahşap gibi güzel görünmesi istenen tüm zeminlerde kullanılabilmektedir.


ÖZEL Y02.08.8001 - 50x50 cm Aquila Columba Karo Halı ile Zemin Kaplaması Yapılması


ÖZEL Y02.08.8001 - 50x50 cm Aquila Columba Karo Halı ile Zemin Kaplaması Yapılması ÖZEL Y02.08.8001 - 50x50 cm Aquila Columba Karo Halı ile Zemin Kaplaması Yapılması

Teknik Şartname



50x50 cm Aquila Columba Karo Halı ile Zemin Kaplaması Yapılması Mimari Detayını ve Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Son derece hijyenik bir kullanım yapısına sahip, modern bir estetik anlayışını yansıtan karo halı modelleri ofislerde oldukça sık tercih edilen zemin kaplama malzemeleridir.


ÖZEL Y02.08.8002 - 50x50 cm Aquila Apus Karo Halı ile Zemin Kaplaması Yapılması


ÖZEL Y02.08.8002 - 50x50 cm Aquila Apus Karo Halı ile Zemin Kaplaması Yapılması ÖZEL Y02.08.8002 - 50x50 cm Aquila Apus Karo Halı ile Zemin Kaplaması Yapılması

Teknik Şartname



50x50 cm Aquila Apus Karo Halı ile Zemin Kaplaması Yapılması Mimari Detayını ve Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Karo halıları sahip oldukları yapısal özellikleri ile pek çok farklı kapalı alanlarda zemin kaplaması olarak tercih edilmekte ve kullanılmaktadır. Kullanım süresi boyunca oldukça başarılı bir hissiyat vermesi ile de son derece başarılıdır. Çıplak ayak ya da ayakkabı ile kullanıldığında da konforu hissedebiliyorsunuz. Bu bakımdan hareket verimliliği ve sağlıklı bir zemin yapısı da sunuyor olması ile ön plana çıkmaktadır.


ÖZEL Y02.08.8003 - 50x50 cm Aquila Corvus Karo Halı ile Zemin Kaplaması Yapılması


ÖZEL Y02.08.8003 - 50x50 cm Aquila Corvus Karo Halı ile Zemin Kaplaması Yapılması ÖZEL Y02.08.8003 - 50x50 cm Aquila Corvus Karo Halı ile Zemin Kaplaması Yapılması

Teknik Şartname



50x50 cm Aquila Corvus Karo Halı ile Zemin Kaplaması Yapılması Mimari Detayını ve Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Özellikle ofis, otel ve konferans salonları için tercih edilen karo halıların, kullanılan iplik cinsi, ticari dayanım ve ebat farklarına göre her türlü ihtiyaç ve bütçeye uygun, oldukça fazla seçeneği bulunmaktadır. Tekstil bir kaplama olmasından dolayı hem daha sıcak bir zemin hem de daha iyi ısı yalıtımı sağlar.


ÖZEL Y02.08.8004 - 50x50 cm Aquila Pavo Karo Halı ile Zemin Kaplaması Yapılması


ÖZEL Y02.08.8004 - 50x50 cm Aquila Pavo Karo Halı ile Zemin Kaplaması Yapılması ÖZEL Y02.08.8004 - 50x50 cm Aquila Pavo Karo Halı ile Zemin Kaplaması Yapılması

Teknik Şartname



50x50 cm Aquila Pavo Karo Halı ile Zemin Kaplaması Yapılması Mimari Detayını ve Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Diğer zemin döşemesi türlerine göre uygulama kolaylığı ve geniş alanlara hızla döşeyebilme imkânı sağlayan karo halı, hem zamandan hem de bütçenizden tasarruf etmeye olanak tanımaktadır. Karo halıda kullanılan ipliğin ham maddesi ateşe karşı dayanıklı olup, ev kazaları, yangın gibi kötü olaylarda yanıcı özelliği olmadığı için güvenliğinizi tehlikeye sokmaz.


ÖZEL Y02.08.9001 - 10 cm Yüksekliğinde Alüminyum Süpürgelik Temin Edilmesi ve Montajının Yapılması


ÖZEL Y02.08.9001 - 10 cm Yüksekliğinde Alüminyum Süpürgelik Temin Edilmesi ve Montajının Yapılması ÖZEL Y02.08.9001 - 10 cm Yüksekliğinde Alüminyum Süpürgelik Temin Edilmesi ve Montajının Yapılması

Teknik Şartname



10 cm Yüksekliğinde Alüminyum Süpürgelik Temin Edilmesi ve Montajının Yapılması Mimari Detayını ve Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Dekorasyon uygulamalarında kullanılan zemin ve duvar kaplamaları ne kadar güzel ve kaliteli olursa olsun, bitiş detayları doğru çözülmezse estetik bir görüntü sağlanamaz. Ayrıca darbelere maruz kalan zemin ve duvar köşeleri yeterince korunmazlarsa kısa sürede çizilir, kırılır ve kötü bir görüntü ortaya çıkar. Süpürgelik profilleri tüm bu olumsuz koşulları ortadan kaldırmak için mimar ve dekoratörlerin en iyi yardımcısıdır. Süpürgeliklerin en sık duvar dipleri ve köşelerde kullanılmaktadır.


ÖZEL Y02.08.0001 - Mikrotopping Zemin Kaplaması Yapılması


ÖZEL Y02.08.0001 - Mikrotopping Zemin Kaplaması Yapılması ÖZEL Y02.08.0001 - Mikrotopping Zemin Kaplaması Yapılması

Teknik Şartname



Mikrotopping Zemin Kaplaması Yapılması Mimari Detayını ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Mikrotopping zeminlerde bitirme katmanı olarak kullanılan, güçlü mekanik özelliklere sahip, yüksek performanslı dekoratif zemin kaplama malzemesidir. Sanayide, sosyal alanlarda ve ticari mekanlar da kullanılan zemin kaplamaları olup pürüzsüz, beton görünümlü dekoratif zeminler oluşturur.


ÖZEL Y02.08.0002 - Kuvars Kumlu Epoksi Self-Levelling ile Zemin Kaplaması Yapılması


ÖZEL Y02.08.0002 - Kuvars Kumlu Epoksi Self-Levelling ile Zemin Kaplaması Yapılması ÖZEL Y02.08.0002 - Kuvars Kumlu Epoksi Self-Levelling ile Zemin Kaplaması Yapılması

Teknik Şartname



Kuvars Kumlu Epoksi Self-Levelling ile Zemin Kaplaması Yapılması Mimari Detayını ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Epoksi zemin kaplama her türlü kara ve deniz yapısında, doğanın (rüzgâr, fırtına, dalga, ısıl değişimler, donma-çözünme, kirlenme, kimyasal etkiler, vs.) ve sanayinin (mekanik, fiziksel ve kimyasal) en kötü koşullarına karşı yapı zeminlerini (iç ve dış) estetik malzemelerle kaplayarak korumak için geliştirilen teknolojik yapı malzemesi grubudur. Bunların yanı sıra, üstün yapışma özelliği, mekanik ve fiziksel dayanımlarından dolayı değişik yapıdaki inşaat malzemelerini birbirine yapıştırmak ve tutturmak için de kullanılan epoksi malzemeler bulunmaktadır.


ÖZEL Y02.08.0003 - Antistatik Epoksi Zemin Kaplaması Yapılması


ÖZEL Y02.08.0003 - Antistatik  Epoksi Zemin Kaplaması Yapılması ÖZEL Y02.08.0003 - Antistatik  Epoksi Zemin Kaplaması Yapılması

Teknik Şartname



Antistatik Epoksi Zemin Kaplaması Yapılması Mimari Detayını ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Antistatik epoksi kaplama (statik elektriği yüzeyde tutmayıp, toprağa ileten) istenen zeminlere uygulanan, yüksek derecede mekanik ve kimyasal aşınma dayanımına sahip, temizlemesi kolay, hijyenik zemin kaplama sistemidir. Ameliyathaneler, uçak hangarları, patlayıcı ve yanıcı özellikli kimyasalların üretildiği, depolandığı ve kullanıldığı alanlar, hassas elektronik ve elektrik ekipmanlarının bulunduğu, bilgi işlem sistem odaları, elektrik ve elektronik ekipmanların üretildiği ve depolandığı alanlarda ekipmanların statik yüklerden korunması amacı ile tercih edilmektedir.


ÖZEL Y02.08.0004 - Beton Zemin Üzerine Epoksi Boya Yapılması


ÖZEL Y02.08.0004 - Beton Zemin Üzerine Epoksi Boya Yapılması ÖZEL Y02.08.0004 - Beton Zemin Üzerine Epoksi Boya Yapılması

Teknik Şartname



Beton Zemin Üzerine Epoksi Boya Yapılması Mimari Detayını ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Epoksi boyaları; endüstriyel üretim tesisleri, gıda üretim tesisleri, tekstil fabrikaları, ilaç fabrikaları, entegre büyükbaş hayvan çiftlikleri süt sağım ve sağmal üniteleri, hastaneler, okullar, elektrik santralleri, depolar, yükleme boşaltma alanları, montaj alanları, oto galeri, gösteri alanları, boyahane ve bakim üniteleri, otoparklar, servis alanları ve benzeri tesislerde, betonun aşınma, darbe ve kimyasal dayanımını arttırmak, tozumayı önlemek için zemin kaplaması olarak da kullanılmaktadır. Kaplanmış alanların, kolay temizlenebilmesi ve bakteri oluşumunun engellenmesinden dolayı hijyen standartları yükselir.


ÖZEL Y02.08.0005 - 3 mm Kalınlığında Multilayer Epoksi Zemin Kaplaması Yapılması


ÖZEL Y02.08.0005 - 3 mm Kalınlığında Multilayer Epoksi Zemin Kaplaması Yapılması ÖZEL Y02.08.0005 - 3 mm Kalınlığında Multilayer Epoksi Zemin Kaplaması Yapılması

Teknik Şartname



3 mm Kalınlığında Multilayer Epoksi Zemin Kaplaması Yapılması Mimari Detayını ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Multilayer Epoksi Zemin Kaplaması ağır trafiğe maruz kalan alanlarda tercih edilen bir zemin kaplama malzemesidir. Kolay temizlenir orta oranda mekanik mukavemeti ve kimyasal dayanımı vardır. Solventsiz yapısı gereği sağlık açısından endişe teşkil etmediğinden içme suyu tesislerinde gıda üretim alanlarında kullanılabilir.


ÖZEL Y02.08.0006 - Laminasyonlu (Elyaf Takviyeli) Multilayer Epoksi Zemin Kaplaması Yapılması


ÖZEL Y02.08.0006 - Laminasyonlu (Elyaf Takviyeli) Multilayer Epoksi Zemin Kaplaması Yapılması ÖZEL Y02.08.0006 - Laminasyonlu (Elyaf Takviyeli) Multilayer Epoksi Zemin Kaplaması Yapılması

Teknik Şartname



Laminasyonlu (Elyaf Takviyeli) Multilayer Epoksi Zemin Kaplaması Yapılması Mimari Detayını ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Laminasyonlu Multilayer Epoksi Zemin Kaplamasının yüksek oranda mekanik mukavemeti ve kimyasal dayanımı vardır. Laminasyonlu Multilayer Epoksi Zemin Kaplaması, tüm endüstriyel döşemelerde, kimyasal fabrikalar, elektrik fabrikaları, makine fabrikaları, kimyasal fabrikalar, otomotiv sektörü, tüm depolar ve ağır yüke maruz kalan tüm zeminlerde farklı renk tercihleri ile kullanılabilmektedir.


ÖZEL Y02.08.0007 - Asite Dayanıklı Laminasyonlu Multilayer Epoksi Zemin Kaplaması Yapılması


ÖZEL Y02.08.0007 - Asite Dayanıklı Laminasyonlu Multilayer Epoksi Zemin Kaplaması Yapılması ÖZEL Y02.08.0007 - Asite Dayanıklı Laminasyonlu Multilayer Epoksi Zemin Kaplaması Yapılması

Teknik Şartname



Asite Dayanıklı Laminasyonlu Multilayer Epoksi Zemin Kaplaması Yapılması Mimari Detayını ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Asite Dayanıklı Laminasyonlu Multilayer Epoksi Zemin Kaplaması yüksek kimyasal etkiye maruz yerlerde uygulanmaktadır. Asetik asit, aluminyum hidroksit ,amonyak, aromatik hidrokarbonlar, bira, benzin, borik asit, kromik asit, sitrik asit, yağ asidi, hidroflorik asit %30, laktik asit, nitrik asit, fosforik asit %45 , sülfirik asit %80 ve daha bir çok aside dayanıklıdır. Süt ve süt ürünleri, meyve suları, konserve, tatlı ürünleri üretim tesisleri, asidik kimyasalların zeminlerini etkilediği fabrikalar ve benzeri tesislerde kullanılabilir.


ÖZEL Y02.08.0008 - 3 mm Kalınlığında Tekstürlü (Portakal Kabuğu Görünümlü) Epoksi Zemin Kaplaması Yapılması


ÖZEL Y02.08.0008 - 3 mm Kalınlığında Tekstürlü (Portakal Kabuğu Görünümlü) Epoksi Zemin Kaplaması Yapılması ÖZEL Y02.08.0008 - 3 mm Kalınlığında Tekstürlü (Portakal Kabuğu Görünümlü) Epoksi Zemin Kaplaması Yapılması

Teknik Şartname



3 mm Kalınlığında Tekstürlü (Portakal Kabuğu Görünümlü) Epoksi Zemin Kaplaması Yapılması Mimari Detayını ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Tekstürlü (Portakal Kabuğu Görünümlü) Epoksi Zemin Kaplaması, kaymaz zemin elde etmek için kullanılır. Yaya trafiğini etkileyen kaygan zeminlerin güvenli ve estetik konuma gelmesine olanak verir. Islak çalışma alanlarında zemine güvenli basıldığından dolayı tercih sebebidir. Portakal kabuğu desenli epoksi kaplamanın her rengi mevcut olup, temizlenmesi kolay ve pratiktir.


ÖZEL Y02.08.0009 - UV Dayanımlı Poliüretan Self Levelling Zemin Kaplaması Yapılması


ÖZEL Y02.08.0009 - UV Dayanımlı Poliüretan Self Levelling Zemin Kaplaması Yapılması ÖZEL Y02.08.0009 - UV Dayanımlı Poliüretan Self Levelling Zemin Kaplaması Yapılması

Teknik Şartname



UV Dayanımlı Poliüretan Self Levelling Zemin Kaplaması Yapılması Mimari Detayını ve Uygulama Teknik Şartnamesini inceleyebilir ve/veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Poliüretan Self Levelling Zemin Kaplaması, sigara yanıklarına dayanıklı, ses, emebilen, çatlak örtme yeteneğine sahip, ağır mekanik etkilere maruz kalan zeminler için kullanılan, poliüretan esaslı, solventsiz, renkli, düz bitişli, temizlenmesi kolay, tozuma yapmayan, zeminde oluşturduğu film tabakası nedeniyle geçirimsizlik sağlayan zemin kaplama sistemidir. İstenilen renklerde istenilen şekil ve desenlar verilerek uygulamalar yapılabilir.